Van 5 Tot 9
Image default
Vakantie

Droomt u ook van een rondreis door Namibië of Zuid-Afrika?

Heeft u altijd al de hoogste zandduinen ter wereld willen bezoeken? Of op zoek willen gaan naar dieren als woestijnolifanten of leeuwen? Of het Etosha Natonal Park willen bezoeken of de Tuinroute van Zuid-Afrika willen afleggen? Boek dan uw droomreis door Namibië of Zuid-Afrika met Oryx Private Tours. Dit bedrijf verblijft een deel van het jaar in Afrika en bieden u enkel producten aan waar ze zelf ervaring mee hebben. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, reizen ze zelf veel gebieden af om het te verkennen en de kwaliteit en service van de accommodaties te toetsen.

Een rondreis naar Namibië compleet voor u op maat gemaakt

Bij Oryx Private Tours streven ze ernaar dat iedere reis volledig aansluit op de wensen. Zo zijn voor iedereen andere aspecten belangrijk in de samenstelling van de rondreis door Namibië. Daarom vindt de organisatie het fijn om persoonlijk contact op te nemen, zodat ze aan de reactie kunnen merken of er de juiste suggesties voor de reis gegeven worden. Voor de rondreis door Namibië zijn er verschillende reisprogramma’s mogelijk, van kleinschalige groepsreizen of privéreizen van avontuurlijke ‘selfdrivers’ met een tentje op het dak tot luxe fly-in safari’s naar de meest afgelegen delen van het land. Bij deze reisorganisatie is alles mogelijk!

Genieten van de mooiste route uit Zuid-Afrika: de Tuinroute

Kiest u toch liever voor uitgestrekte zandstranden, wijnlanden, savannelandschappen en bossen? Ga dan voor een waanzinnige rondreis door Zuid-Afrika. Ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Afrika met Oryx Private Tours. Zij bieden exclusieve reizen aan naar deze prachtige omgeving, zoals een privé safari naar de Big Five of een tour langs de mooiste stranden. Ze bieden ook een van de mooiste en meest bekende tours aan; de Tuinroute van Zuid-Afrika. Deze tour varieert van het bezoeken van een prachtige kust tot een tocht door de bergen in het binnenland. De reis gaat van Kaapstad naar Port-Elizabeth, wat de perfecte mix geeft tussen cultuur en natuur!