Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

Poorten voor de oprit – speciaal op maat gemaakt

Als het gaat om poorten voor de oprit zijn er heel veel verschillende keuzes te maken. Wat u mooi vindt, maar ook welke uitstraling u wilt hebben, en wat voor functionaliteit de poort moet hebben: dat is leidend als het gaat om poorten voor de oprit. Poortland is een specialist op dit gebied. De ervaren medewerkers helpen u graag met het ontwerpen, bouwen en plaatsen van een poort die precies aansluit bij uw wensen en eisen. Wilt u meer weten? Dan kunt u hier meer lezen.

Poorten voor uw oprit gemaakt

Bij het ontwerpen van een poort voor uw oprit, moet er rekening gehouden worden met veel verschillende elementen. Allereerst is er natuurlijk de stevigheid van de poort: die is immers bedoeld om de veiligheid en privacy te vergroten. Maar ook stilistisch gezien en op het gebied van functionaliteit valt er veel te kiezen.

Welk materiaal kiest u voor de poort?

Sommige mensen willen een sierlijke, opengewerkte poort. Anderen hebben liever een gesloten poort, die vooral het terrein duidelijk afbakent. De keuze voor het soort materiaal speelt een belangrijke rol in de uitstraling van de uiteindelijke tuinpoort. Met staal of aluminium kunnen lichte ontwerpen gemaakt worden, die wel voldoende robuust zijn. Voor massief hout wordt vaak gekozen om een meer klassieke en authentieke stijl te bewerkstelligen. Wat uw voorkeur heeft, is natuurlijk van uw smaak afhankelijk.

De functionaliteit van een moderne poort voor de tuin

Heeft u geen zin om uw poort steeds met de hand open en dicht te moeten doen? Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om veel techniek in de poort in te bouwen. Daarmee kan deze bijvoorbeeld op afstand worden bediend, wat u veel tijd en moeite kan schelen. En ook praten met, of zelfs kijken naar, uw bezoekers is gewoon mogelijk. Het inbouwen van een parlofoon of videofoon is voor een gespecialiseerd bedrijf als Poortland een fluitje van een cent.