Van 5 Tot 9
Image default
Eten en drinken

Vegan bladerdeeg recepten van Tante Fanny

Wil je vegan hapjes serveren en ben je op zoek naar passende bladerdeeg recepten? Bezoek dan eens de website van Tante Fanny voor een veelzijdig aanbod aan overheerlijke bak-ideeën met deeg. De verse deegproducten van Tante Fanny, die je in veel supermarkten kunt kopen, zijn in de meeste gevallen volledig vegetarisch. Daarnaast zijn er deegsoorten van dit kwalitatieve merk die veganistisch zijn. Je herkent deze deegproducten aan het V-label van de Vegan Society. Kies een verse rol deeg uit in de supermarkt, bezoek de website van Tante Fanny, selecteer de vegan recepten en kies een 100% plantaardig recept uit waar je van gaat watertanden. En dan is het bakken geblazen.

Andere bak-ideeën

Naast specifieke vegan recepten, zoals bladerdeeg muffins met spinazie en champignons, vind je tal van andere heerlijke bak-ideeën bij Tante Fanny. Je kunt ook kiezen voor vegetarische bladerdeeg recepten, hartige recepten, zoete recepten of bladerdeeg recepten met juist wel vlees of bijvoorbeeld vis. Daarbij vind je recepten waarmee je een stevige maaltijd op tafel zet maar ook veel ideeën voor borrelhapjes en snelle gerechtjes. Wel zin om te bakken, maar wil je liever een pizza of een lekkere quiche maken? Daarvoor vind je eveneens een scala aan gevarieerde en lekkere recepten bij Tante Fanny.

Pizza of quiche maken met vers deeg

Verse deegrollen van Tante Fanny voor het maken van een quiche of pizza vind je bij veel supermarkten in het assortiment terug. Op de website van dit deegmerk kun je vinden bij welke supermarkten welke deegproducten te verkrijgen zijn. Heb je eenmaal je deeg naar voorkeur in huis, dan kies je net als voor bladerdeeg recepten op basis van jouw wensen bijpassende gerechten uit. Je kunt ook gratis receptenboekjes downloaden. Je vindt algemene receptenboekjes maar ook varianten die zijn toegespitst op een bepaald deegproduct. Ben je van plan een quiche te maken, kies dan bijvoorbeeld voor het receptenboekje ‘Verse Quiche- & Taartdeeg’ boordenvol bakinspiratie.