Van 5 Tot 9
Image default
Eten en drinken

Reserveer een tafel bij het gezellige restaurant in Bergen op Zoom

Heeft u iets te vieren of wilt u een avond gezellig met het hele gezin uit eten? Ervaar een gezellige avond in het restaurant in Bergen op Zoom. Hier geniet u op een bourgondische manier van een heerlijk diner, maar ook van een verse kop koffie of een uitgebreide lunch. Vier keer per jaar wordt het menu veranderd zodat u de verschillende seizoenen in de gerechten proeft. De meeste producten komen uit de omgeving van lokale boeren. Zo weet u zeker dat u altijd verse gerechten eet terwijl u komt dineren bij La Pucelle. Klinkt goed? Reserveer vandaag nog online een tafel in het gezellige restaurant in Bergen op Zoom.

Vergaderen in het restaurant in Bergen op Zoom

Staat er een zakelijke bijeenkomst op de planning? Ook dan boekt u een tafel in het restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom. In alle rust kunt u vergaderen in het prachtige stadspaleis in Bergen op Zoom. Kies voor een vier, acht of twaalf uur arrangement en laat uw ideeën de vrije loop. Welk arrangement u ook kiest, het is altijd inclusief zaalverhuur, een flipover en een scherm. Uiteraard kunt u 24/7 gebruikmaken van goed werkende wifi, koffie, thee en water. Heeft u een duidelijk beeld in gedachten voor uw vergadering? Vraag het gerust aan de medewerkers. Van lunch tot diner en van kleine hapjes tot fruit. Het word allemaal voor u geregeld.

Vier feest in het restaurant in Bergen op Zoom

Viert u binnenkort uw verjaardag of organiseert u een bedrijfsfeest, maar bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Boek een zaal in het restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom en u beleeft een onvergetelijk feest! Van catering tot aankleding, u laat het met een gerust hart over aan de medewerkers van dit restaurant in Bergen op Zoom. Bel vandaag nog om uw wensen door te geven. Denkt u bijvoorbeeld aan het aantal personen en de invulling.