Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Schakel hulp in van een specialist voor bewindvoering in Breda

Wanneer u niet in staat bent u eigen bewindvoering uit te voeren, schakelt u JD Financial Coaching BV nabij Breda en Roosendaal in. Zij zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen die de controle zijn verloren over hun financiële situatie. Dit kunnen mensen zijn met hoge schulden, met een geestelijke- of lichamelijke beperking of ouderen in een zorginstelling. Heeft u behoefte aan een mentor? Ook dat is mogelijk. Naast dat zij hulp bij bewindvoering bieden, kunnen zij ook zorgen voor een mentor. Deze mentor zal u helpen met onder andere het verplegen en verzorgen. Dit bedrijf doet er alles aan om uw financiële situatie weer op peil te krijgen. Dit doen zij door passende oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke situatie. U rekent altijd op de beste persoonlijke service.

Een maatschappelijk betrokken bedrijf dat u bij uw financiën helpt

Woont in de buurt van Breda of Roosendaal en wilt u hulp bij uw bewindvoering? Dan rekent u geheel op de service van dit gespecialiseerde bedrijf. Zij bieden namelijk altijd een passende oplossing voor uw situatie. Dit kunnen zij doen door samen te werken met verschillende maatschappelijke partijen. Zo kunnen zij iedereen hulp geven bij bewindvoeringdie dit nodig heeft. Staat u of een van uw dierbare bijvoorbeeld onder beschermingswind? Dan regelt dit bedrijf deze hele periode uw financiële situatie. Denk dan aan de post die binnenkomt. Op deze manier creëren zij een stabiele situatie. Wanneer de schulden zodanig hoog zijn, dat stabiliteit alleen niet genoeg is, gaan zij op zoek naar een andere passende oplossing voor uw situatie.

Schakel de juiste hulp in

Heeft u, of kent u iemand, die hulp bij bewindvoering nodig heeft én in de buurt van Breda of Roosendaal woont? Maak dan gebruik van de dienstverlening van JD Financial Coaching BV. U kunt gemakkelijk een intakegesprek inplannen. Wilt u dit graag doen? Bezoek dan snel de website voor meer informatie.