Van 5 Tot 9
Image default
Banen en opleidingen

Solliciteer ook als schadebehandelaar

Vacatures voor schadebehandelaar, dankbaar en belangrijk werk

Een kleine onachtzaamheid die leidt tot een verkeersongeluk met ernstige gevolgen. Een peuter die zijn handjes nog niet helemaal onder controle heeft en per ongeluk, in blijde opwinding, een kostbare vaas een zwieper geeft. Een badkraan die door een demente bejaarde vergeten is dicht te draaien, waardoor een badkamer overstroomt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo luidt het cliché en de waarheid daarvan blijkt dagelijks. Gelukkig zijn er dan schadebehandelaars om de betrokkenen gerust te stellen, vervolgschade te beperken en de schade snel en soepel af te handelen. Zo zijn er dagelijks duizenden schadebehandelaars hard aan het werk om de gevolgen van al die ongelukken en ongelukjes te minimaliseren. Dankbaar en belangrijk werk. Ben jij schadebehandelaar en sta je open voor een volgende carrièrestap? Reageer dan op de vacatures voor schadebehandelaar van Rochewood.

Vacatures voor schadebehandelaar die het beste uit zichzelf willen halen

Als schadebehandelaar zul je door Rochewood worden gedetacheerd bij gerenommeerde verzekeringsinstellingen. Zeker in het begin, is dat best pittig. Daarom zoekt Rochewood schadebehandelaars die het in zich hebben om onder druk te presteren en gemotiveerd zijn om verder te groeien als individu en als professional, mensen met de intrinsieke motivatie om het beste uit zichzelf te halen. Ben je zo iemand? Dat biedt Rochewood je de kans om bij verschillende organisaties binnen te komen, je kennis te vergroten, je vaardigheden te ontplooien en een schat aan ervaring op te doen. Uiteraard sta je er niet alleen voor: er staat een heel Rochewood-team naast je. Om je te helpen als het even tegenzit, om samen met jou te vieren als je een belangrijke horde hebt genomen en om gewoon even gezellig bij te kletsen. Oprecht betrokken en uitdagend, dat is Rochewood. Is je interesse gewekt? Reageer vandaag nog op een van de vacatures voor schadebehandelaar op de website van Rochewood.

Voldoe je aan de criteria om te reageren op vacatures voor schadebehandelaar?

Om bij Rochewood binnen te komen, worden er natuurlijk eisen gesteld: je moet enige ervaring hebben als schadebehandelaar en natuurlijk heb je enkele wft-certificaten verzameld. Maar de belangrijkste eis die Rochewood stelt in een sollicitatiegesprek is de ambitie om samen met Rochewood verder te komen. Voldoe je aan deze criteria? Neem dan contact op met Rochewood of kijk naar de vacatures voor schadebehandelaar op de website. Overigens vind je bij Rochewood ook regelmatig vacatures voor andere functies in de wereld van financiële instellingen en verzekeringsbedrijven, zoals vacatures voor casemanager of vacatures voor financieel adviseur.