Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Stijlvolle, comfortabele en kwalitatief goede seniorenmode

Stijlvolle, comfortabele en kwalitatief goede seniorenmode

Een nieuwe broek moet natuurlijk mooi zijn, maar het moet ook lekker zitten. Kwaliteit en draagcomfort zijn onderdelen die erg belangrijk bij seniorenmode. LANCO Modeis gespecialiseerd in mode voor senioren en voorziet jou goed in jouw behoeftes. Bij LANCO Mode sta je namelijk als klant centraal.

 

Uitgebreide service

Service staat bij LANCO Mode altijd op nummer 1 en daarom sta je als klant centraal. Met een bezoek aan de winkel voorzien de medewerkers je in jouw behoeften. De winkel is goed toegankelijk voor rolstoelen en er is een invalidetoilet. Ook biedt LANCO Mode een thuisservice aan. Een medewerker komt vrijblijvend naar je toe met een deel van de collectie.  Een paar keer per jaar organiseert LANCO Mode modeshows in jouw zorgcentra. Er wordt dan deskundig advies gegeven door de medewerkers. De service van LANCO Mode gaat verder dan het verkopen van kleding alleen. Zo bieden ze een vermaak service aan waarbij de kleding perfect op maat wordt gemaakt.

Goede kwaliteit

Naast een goede service vindt LANCO Mode een goede kwaliteit erg belangrijk. LANCO Mode heeft daarom haar partners zorgvuldig uitgezocht. De merken die in de winkel worden aangeboden staan allemaal garant voor een hoge kwaliteit. Daarnaast controleert LANCO Mode ook de samenstelling van de stoffen om ervoor te zorgen dat de kleding lang mooi blijft en je er langer plezier van hebt. De stoffen uit de collecties zijn gemaakt van elastische stoffen gecombineerd met natuurlijke materialen zoals katoen en viscose. 

 

Hoog draagcomfort

LANCO Mode biedt een collectie die naast een goede kwaliteit bestaat uit veel draagcomfort. Naast een stijlvolle collectie vindt LANCO Mode het erg belangrijk dat kleding fijn en goed zit. Het moet goed passend zijn en stevigheid bieden aan het lichaam. De medewerkers kijken samen met je of de kleding past en vermaakt het waar nodig. Ook selecteert LANCO Mode aan de hand van de elastische kwaliteit de items voor de nieuwe collectie. Op deze manier zorgen ze ervoor dat de kleding altijd comfortabel zit.

 

Meer weten over LANCO Mode?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website, hier staat namelijk meer informatie op. Ook kan je op de website de nieuwe collectie bekijken. Heb je nog een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust op met de klantenservice!