Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

7 verschillende en unieke vergaderruimtes in Utrecht

Ben je opzoek naar een vergaderruimte Utrecht? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vertel ik over het geweldige bedrijf Creative Valley dat 7 prachtige en unieke vergaderruimtes ter beschikking heeft. De vergaderruimtes hebben allen hen eigen grootte en het aantal mensen dat er in de ruimte kan. Iedere ruimte of zaal heeft zijn bijpassende benodigdheden voor het geven van een presentatie of het brainstormen met je team. 

Wat kost het en wat zit er bij?

Het huren van een vergaderruimte wordt berekend per persoon. Voor ieder persoon wordt er 69 euro excl. BTW berekend. Je kan dan de hele dag gebruik maken van de vergaderruimte en je krijgt er ook van alles bij. Een productieve werkdag gaat natuurlijk niet zonder een goede maaltijd en koffie of thee. Tijdens de vergadering kun je onbeperkt koffie, thee, bruiswater en plat water krijgen en natuurlijk ook in de pauzes. 

Voor de maaltijd of lunch break kan iedereen terecht bij de brasserie Le Vallee voor een uitgebreide lunch speciaal bereid door een chef. De lunch bestaat uit een luxe belegd broodje, een soep, een salade, en een warm gerechtje. Je kan er ook een diner aanvragen en dan kun je kiezen uit een compleet menu. Zijn er mensen met speciale eetwensen? Dan is dat geen probleem, geef dit aan en het wordt geregeld.

7 vergaderruimtes 

 Hieronder zet ik de namen van de vergaderruimtes onder elkaar en hoe groot de ruimtes zijn en het aantal personen dat er in kan:

  • The Study 18,5 m2 6 personen

  • The Workshop 55 m2 28 personen

  • The Salon 35 m2 8 personen

  • The Auditorium 65 m2 50 personen

  • The Glasshouse 23,5 m2 10 personen

  • The Classic 28 m2 8 personen

Iedere ruimte heeft zijn eigen indeling en stijl, zo kun je altijd de juiste keuze maken. Bij iedere ruimte zitten de benodigdheden voor het presenteren op een LCD scherm of whiteboards.