Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

Systemen voor reisgidsen

Tour Guide Systemen zijn een handig hulpmiddel om de communicatie met een groep mensen tijdens rondreizende evenementen te verbeteren. Er zijn verschillende rondleidingset systemen, hieronder de technische basisinstellingen.

1. Tour Guide Systeem Definitie
Combinatie van een mobiele audiozender gebruikt door de presentator/spreker(s) om ervoor te zorgen dat de aanwezigen/bezoekers (tour) in staat zijn om de audio te verstaan via een mobiele ontvanger.
2. Doel van het Tour Guide-systeem
Het systeem wordt gebruikt ter ondersteuning van mobiele rondleidingen en om mogelijke achtergrondruis te ondervangen. Het kan ook worden gebruikt voor meertalige contentlevering tijdens kleine evenementen.
3. Componenten van het Tour Guide-systeem
Een Tour Guide Systeem bestaat uit een mobiele audio zender met een geïntegreerde microfoon, een set draadloze ontvangers met headsets en oplaadoplossingen.
4. Gebruik van het Tour Guide systeem
Het Tour Guide Systeem kan gebruikt worden voor binnen- en buitenevenementen, conferenties en rondreizende evenementen.
5. Gebruik van het Tour Guide systeem in toeristische activiteiten
Voordat de Covid-19 pandemie de wereld trof, was toerisme in veel landen de nummer één industrie, gewijd aan het aanmoedigen van mensen om te reizen voor plezier of zaken. Het was de snelst groeiende industrie ter wereld, die optimistisch gezien zeker weer zal aantrekken zodra de wereld deze pandemie te boven komt.

Vroeger had deze sector een aanzienlijke invloed op de economie van vele landen in termen van deviezeninkomsten en beschikbare banen. In feite waren sommige landen uitsluitend afhankelijk van het toerisme om te gedijen, vandaar de voortdurende noodzaak om deze sector op te waarderen om meer bezoekers naar het land te trekken. In het toerisme speelt de reisleider een zeer belangrijke rol omdat hij/zij de bezoekers begeleidt door informatie en uitleg te geven over zaken die te maken hebben met geschiedenis, archeologie, kunstwerken, cultuur, bezienswaardigheden, actuele zaken, enz. die het land kunnen promoten ten behoeve van het toerisme.

Een reisleider is een “frontliner” die tot taak heeft de bezoekers het gevoel te geven dat zij welkom zijn. Een “bekwame” reisleider moet de taal van het land beheersen, en indien mogelijk ook andere talen. Bovendien moet hij over een grote algemene kennis van het land beschikken, zodat hij alle vragen van bezoekers kan beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

De voordelen van het dragen van Crocs

Waarom duurzame werkkleding?

Studio noos