Van 5 Tot 9
Image default
Gezondheid

Tegemoetkoming bij een ongeluk

Zoekt u een goede letselschade advocaat in Den Haag? Wij helpen u graag verder. Wanneer u een ongeluk hebt gehad door een ander of er is iets misgegaan bij een ingreep, heeft u vaak recht op een vergoeding. Deze vergoeding zou de kosten van de zorg dekken en daarbij ook de kosten van het trauma dat u wellicht heeft opgelopen. Het is allemaal al erg genoeg dat u zo’n pech heeft gehad, dan is een tegemoetkoming qua geld wel op zijn plek. Wij helpen u graag met het uitzoeken op hoeveel geld u recht heef en het starten van het proces.

Het proces

Wij zullen u blijven steunen tot de andere partij het geld op uw rekening heeft gestort. Wanneer dit niet meteen vrijwillig gebeurd zullen wij er een rechter bij betrekken. Wij zijn ontzettend ervaren en weten precies wanneer u recht heeft op een vergoeding. Als letselschade advocaat in Den Haag kunt u altijd bij ons terecht als u in of om Den Haag woont. Natuurlijk kunt u ook voor ons kiezen als letselschade advocaat als u verder weg woont, dat is volledig aan u. Wij zullen bij de eerste afspraak bespreken wat er is gebeurd, hierbij is het wel van belang dat u helemaal eerlijk bent.

Hoe nu verder?

Na het eerste gesprek zullen wij uitzoeken of er bewijs is van het ongeluk of de fout. Mocht dat er zijn, dan valt er voor de andere partij niks meer te ontkennen aangezien het zwart op wit staat. Als er geen bewijs is, gaan wij op zoek naar andere manieren om de waarheid naar boven te halen. Dit doen wij bijvoorbeeld door in gesprek te gaan met de andere partij. Vaak wordt er meteen toegegeven dat ze fout zitten en hoeft het dus geen lastig proces te worden. Het stelt u misschien gerust als we u vertellen dat de meeste trajecten niet langer dan een maand duren.