Papieren tassen bedrukken in jouw stijl

Van5tot9

Als klanten producten kopen bij jou in de winkel is het geweldig om het op een leuke manier mee te geven. Maar wat nog beter zou zijn, als de manier milieu bewust is, en dat zijn papieren tasjes. Het leuke aan papieren tasjes is dat je de tassen ze kan bedrukken en maken in jouw stijl, denk aan je logo of slogan op de voorkant en een leuk kleurtje op de achterkant. Er zijn dan ook veel verschillende mogelijkheden. Het voordeel van een papieren tas laten bedrukken is dat je zeker weet dat de tas voldoet aan al jouw eisen. Wil je meer weten over het bedrukken van een papieren tas? lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

 

De verschillende keuzes

Een tas die er mooi uit ziet qua vormgeving kan een boost geven aan bijvoorbeeld je onderneming. De tas wordt namelijk sneller opgemerkt. Tassen bedrukken is dus ideaal voor je bedrijf. Maar het is wel verstandig om na te denken van welk materiaal jij de tas wilt hebben. Als jij je steentje bij wil dragen aan het milieu kan je het beste voor papieren tassen kiezen. Rotimshop is hier de ideale partij voor, ze hebben namelijk papieren tassen die je op verschillende manieren kan laten bedrukken. Je hebt bij deze partij de keuze uit witte of bruine papieren tassen. De kleur van de tas kies je vaak uit op smaak, maar als je de tas wilt laten bedrukken wordt de kleur ook een praktische overweging. Op een witte tas is een logo (als die natuurlijk niet wit is) beter zichtbaar dan op een bruine papieren tas.

 

De partij Rotimshop

Als jij de tas hebt gekozen die je wilt bedrukken, dan is het alleen nog afwachten tot ze binnen komen. Het eindresultaat is altijd spannend, het kan namelijk maar zo zijn dat het niet is wat je verwachte, het logo komt misschien niet goed tot zijn recht of het is te groot. Het is daarom verstandig om niet gelijk heel veel tassen in te slaan, maar begin bijvoorbeeld met een klein aantal. Op deze manier kan je de tassen nog aanpassen en andere bestellen. Heb je meer informatie nodig over Rotimshop? Of heb je nog een vraag? Kijk dan gerust op de website of neem contact op met de klantenservice.

 

https://www.rotimshop.nl/