Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Top 5 beste muggenlampen van 2017

 

Aangezien het weer iets warmer wordt betekend dit dat ook de mug weer langs gaat komen in de slaapkamer. Dit is nooit echt fijn, een mug in je slaapkamer kan je aardig wat slapeloze nachten geven. Dit komt omdat ze een enorm vervelend geluid maken. Ook kun je ze nooit echt zien zitten op de muur en hierdoor blijf je toch al snel heel de avond wakker om de mug te zoeken en dood te maken. Je kunt dit allemaal voorkomen door een muggenlamp aan te schaffen.

Een muggenlamp kan aardig fijn zijn als je last hebt van muggen in je slaapkamer. Er zijn verschillende soorten muggenlampen op de markt die je kunt halen. De beste is Cyclone, dit is eigenlijk een muggenlamp die van alles gebruik maakt en die alle voordelen van lampen in een heeft gecombineerd. Denk dus aan ventilatoren, hierdoor komen de muggen in een soort klein bakje terecht en hier in gaan ze dood. Zo kun je zeker van muggen in je slaapkamer af. Naast deze muggen lamp heb je ook lampen die alleen werken aan de hand van het licht en van de schok die dit geeft. De mug die komt hier op af en wanneer hij het aanraakt wordt hij geëlektrocuteerd. Vandaar dat dit ook een super keuze is als je van muggen in je slaapkamer af wilt.

Muggenlampen met kleefplaat

Andere soort muggenlampen zijn er natuurlijk ook. Op de derde plaats staat dan ook de stekker muggenlamp. De naam zegt het al, dit is eigenlijk een muggenlamp die je in het stopcontact kan stoppen. Zo hoef je niet helemaal een lamp op te hangen maar je kunt gewoon de lamp in het stopcontact doen als je last hebt van muggen. Op de vierde plek hebben we de muggenlampen die gebruik maken van een bepaalde toon die muggen wegjaagt. Deze geluiden zorgen er voor dat de muggen er op af komen, dit werkt alleen niet altijd, vandaar dat hij ook op de vierde plek staat. Op de vijfde plek staan de lampen die je bij iedere bouwmarkt of andere winkel kunt halen. Deze zijn namelijk het goedkoopste en de werking hiervan is nu niet bepaald goed te noemen.

Tot slot

Muggenlampen zijn dus erg handig als je de muggen in slaapkamer wilt verjagen. De betere lampen zijn wel even wat duurder, maar dan heb je wel weer een lamp die tenminste goed werkt. Zo weet je tenminste zeker dat je van die muggen af kan komen. Je kunt altijd even op internet kijken voor meer informatie over de verschillende lampen. Ook kun je heel gemakkelijk de prijzen vergelijken op die manier, dit kan je aardig wat geld besparen. Het is echt handig, muggen zijn namelijk super vervelend en niets gaat boven een goede nachtrust. Neem deze lijst met Top 5 beste muggenlampen van 2017 eens door als je op zoek bent naar een middel van die beesten af te komen. Zo kun je zonder problemen weer in de nacht in slaap vallen, zonder al dat vervelende gezoem. Zeg dus maar gedag tegen de muggenbulten.