Van 5 Tot 9
Image default
Auto's en Motoren

Makelaarstips: alles over sloten

Makelaarstips: alles over sloten

Als makelaar denken sommigen dat het uw taak is om uw klanten de juiste woning voor de juiste prijs te bieden. Hoewel dat van oudsher uw primaire functie kan zijn, is het uw ultieme doel om op de belangen van uw klanten te letten terwijl u aan al hun behoeften op het gebied van huisaankopen en -verkopen voldoet. Om dit op een adequate manier te doen, zijn er 4 belangrijke thema’s over sloten waarvan u op de hoogte moet zijn. Elk huis heeft sloten en geen huis is veilig als de sloten niet vastzitten.

1. Weet u over sleutel re-keying?
De meeste mensen hebben gehoord dat het verstandig is om hun sloten te veranderen wanneer ze naar een nieuw huis verhuizen, vooral als het voorheen eigendom was, maar slechts weinigen weten dat het vervangen van hun sloten niet de enige manier is om dit te doen. Het vervangen van sloten kan kostbaar en tijdrovend zijn, omdat hiervoor volledig nieuwe hardware moet worden aangeschaft en geïnstalleerd.

Rekeying is het proces waarbij de interne mechanismen van de bestaande sloten op een huis opnieuw worden geconfigureerd en nieuwe sleutels worden geknipt om overeen te komen met de nieuwe configuratie. De oude sleutels zijn onbruikbaar gemaakt en de oude sloten zijn net zo veilig als waren ze gloednieuw.

Rekeying is iets dat elke nieuwe huiseigenaar, en daarom elke makelaar, bewust van moet zijn. En beter dan alleen uw klanten te vertellen over het opnieuw verzilveren, kunt u het in plaats daarvan aan hen geven. Rekeying maakt het perfecte afsluitende geschenk en is praktisch, betaalbaar en memorabel. Wat een blijvende indruk zult u achterlaten bij uw volgende klanten als u hen het geschenk geeft van een veiliger huis.

2. Versterking van deadbolts met 200% 
Deadbolts worden over het algemeen als acceptabel beschouwd als de primaire beveiligingsfunctie op de meeste deuren, maar ze kunnen nog steeds wijken als er excessieve kracht wordt toegepast die sterk genoeg is om de schroeven van het deurframe te rippen.

Langere, sterkere schroeven zijn de sleutel tot het vergroten van de sterkte van de nachtslot van een deur, omdat ze helemaal tot aan de noppen in het deurkozijn reiken en de deur tegen extreme kracht versterken. Slotenmaker Rotterdam installeert 2½ inch speciale SPAXⓇ-schroeven in de deurposten met elk slot opnieuw verzilverd of vervangen, waardoor de schoot dubbel zo sterk is en de deuren bestand zijn tegen schokken.

Door ervoor te zorgen dat de deadbolts van uw klanten worden ondersteund door meer dan uw gemiddelde schroef, beschermt u hun investering en stuurt u een bezorgdheid om hun welzijn. Cliënten zullen zich waarschijnlijk herinneren dat ze de volgende keer dat ze willen verhuizen, denken dat jij eerst weer hun makelaar bent.

3. Kan ik één sleutel voor alles hebben? 
Zijn uw klanten op zoek naar een tweede woning?

Als uw klanten meer dan één huis hebben, kan het opnieuw genereren van een hele nieuwe betekenis zijn. Stel je voor hoe eenvoudig het zou zijn als ze maar één sleutel nodig hadden voor de meerdere eigenschappen die ze bezitten. Of misschien willen ze het huis van hun moeder of grootmoeder laten herleiden tot dezelfde sleutel als hun woning. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het onthouden van de juiste sleutels wanneer je naar het huis aan het huis gaat of een extra grote sleutelhanger gebruikt en je door tien sleutels moet fietsen voordat je ooit de juiste hebt gekozen.

Met het opnieuw coderen hoeft u niet langer al uw sloten te vervangen om ze uit te rusten om met dezelfde sleutel te werken. De meeste sloten kunnen eenvoudig opnieuw worden geconfigureerd om overeen te komen met één sleutel, waardoor verwarring of gedoe die wordt veroorzaakt door het beheren van meerdere sleutels voor meerdere eigenschappen, wordt geëlimineerd.

Als makelaar is deze handige tip belangrijk om te weten, zodat u de informatie aan uw klanten kunt doorgeven en hen kunt helpen mogelijke frustraties met hun sleutels te voorkomen. Het doet nooit pijn om een ​​goed geïnformeerde hulpbron voor klanten te zijn en zal bijdragen tot een betere relatie, wat vaak leidt tot terugkerende zaken.

4. Decodeer dat slot zonder sleutel
Heeft u of uw klanten een slot zonder bijpassende sleutel?

Af en toe kom je sluizen tegen in een huis zonder sleutel, wat frustrerend kan zijn voor nieuwe eigenaars die toegang nodig hebben tot alles wat door het slot kan worden bewaakt. Sleutels zijn ook regelmatig misplaatst in het bewegingsproces en keren soms nooit terug. De sleutels voor dingen zoals postbussen, bureaus, kasten, nutsboxen en garagedeuren lijken een manier te hebben om af te dwalen, maar dit betekent niet dat uw klanten nieuwe sloten moeten gaan installeren op alles wat ze bezitten.

Veel mensen realiseren zich niet dat sloten kunnen worden gedecodeerd en nieuwe sleutels kunnen worden gemaakt om de misplaatste te vervangen. Gecertificeerde slotenmakers met een licentie (zoals de technici van Slotenmaker Rotterdam) beschikken over de nodige gereedschappen om de code voor een bepaald slot te ontcijferen en snijden een sleutel die het opent.

Dit is een handig stukje kennis om door te geven aan uw klanten en kan hen veel tijd, geld en frustratie besparen in het geval van een ontbrekende sleutel.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam