Van 5 Tot 9
Image default
Vakantie

Vakantiehuizen in de Ardennen huren

Wil je met vrienden op vakantie inde Ardennen? Dat is een leuk en gezellig idee. Vakantiehuizen in Ardennen huren is vaak gemakkelijk. Daarnaast is het een populaire bestemming. Al lang trekken jaarlijks vele duizenden Nederlanders naar de Belgische Ardennen om daar uiteenlopende buitensporten te beoefenen. Velen noemen dat “survivallen” en de Ardennen zijn daarvoor dan ook een populaire streek. Ook voor kinderen, ook de al wat oudere, zijn de Ardennen een oord voor veel plezier. Vakantiehuizen in de Ardennen huren zijn er dan ten overvloed. Zeker als je op zoek gaat naar groter huizen voor vriendgroepen.

Accommodatie

Ga je vakantiehuizen Ardennen huren voor een grote groep? Dan is het prettig om een accommodatie te hebben waar je met z’n allen goed kan verblijven. Tijd voor jezelf kan hebben maar ook met z’n allen een avond kan doorbrengen. Heb je ook nog een groep vrienden waar kinderen bij horen? Dan is het ook de kunst om een accommodatie te vinden die daar bij past. Vakantiehuizen in de Ardennen huren  voor een vakantie met vrienden in de Ardennen kan dus best een zoektocht zijn. Gelukkig zijn er veel sites waarop vakantiehuizen in Ardennen kunt huren. Met een groot huis met allerlei luxe faciliteiten zit je altijd goed en heb je een leuke vakantie.

Wat te doen in de Ardennen?

Heb je een van de vakantiehuizen in Ardennen kunnen huren? Wat ga je dan doen? Survivallen kun je als groep doen maar ook voor gezinnen zijn er veel survival mogelijkheden in de Ardennen. Zo kun je gaan kajakken. De rivier de Ourthe is erg geschikt voor leuke kanotochten. Verwacht geen spectaculaire wildwater- taferelen, maar dat maakt het niet minder leuk! Ook kun je gaan wandelen. In de Ardennen kun je uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Het landschap is knap heuvelachtig en door afwisseling van bos en weiland heel divers. En natuurlijk moutainbiken is ook een geliefde activiteit. Of een survivalcours of boogschieten zijn voorbeelden van activiteiten die je kunt doen als vakantiehuizen in de Ardennen huren.