Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Vapen: roken in verschillende smaken

Hou je van roken, maar wordt de smaak van een sigaret jou wel te veel? Dan is vapen een goed alternatief. Door het aanschaffen van een vape, maak je het voor jezelf mogelijk om elektrisch te roken, in vele verschillende smaken. 

Wat voor smaken zijn er?

Je vraagt jezelf misschien af welke smaken er allemaal zijn, maar je kan je beter afvragen welke smaak jij graag wil hebben. Vapen kan namelijk in bijna elke smaak die je maar kan bedenken. Bij Aromaworld is er een aanbod van meer dan 1000 verschillende smaken, die reiken van verschillende fruitsoorten, naar koffie, naar hennep. Zo is er voor eenieder wat, en kan je het roken ook een stuk gevarieerder doen dan wanneer je een sigaret rookt. 

Gezond

Naast het smaakverschil, is het ook goed om te weten dat vapen een stuk gezonder is dan het roken van een sigaret. Dit komt doordat je zelf kunt bepalen wat het nicotinegehalte is van de aroma’s die je toevoegt aan jouw vape. Deze aroma’s veroorzaken de smaak, maar zorgen er ook voor dat het minder verslavingsgevoelig is. Het is nog altijd mogelijk om nicotine toe te voegen; ook hiermee kun je verschillende dosissen doen. Dit maakt vapen ook de ideale oplossing voor wanneer je wilt stoppen met roken, want je kan door middel van een vape je nicotinegebruik gedoseerd af laten nemen, tot dat je zonder kunt. Je kunt het nicotinegehalte ook per dag aanpassen. Vind je het bijvoorbeeld fijn om nicotine te roken wanneer je op een feestje bent, maar wil je dit de volgende dag niet ook hoeven te doen? Dan kan dit perfect, door het elke dag aan te passen. 

Ben jij benieuwd?

Klinkt dit als de perfecte tussenoplossing voor jou, of ben je benieuwd of daadwerkelijk elke smaak verkrijgbaar is? Neem dan een kijkje op de website van Aromaworld! Hier kun je uren scrollen totdat jij de smaak hebt gevonden die jij in jouw vape wilt doen. Ook kun je hier nog een stuk extra informatie vinden over vapen in het algemeen, zodat jij je extra zeker voelt over je besluit. 

 

https://www.aromaworld.nl/nl/