Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vertrouw voor uw grootkeuken op ervaren schoonmakers voor het onderhoud

Wilt u voor uw grootkeuken onderhoud door echte experten? Dan kan u zeker rekenen op Valor Services Group en hun Valoristen. Deze schoonmakers staan al vele jaren voor u klaar om uw horeca of voedselbedrijf het onderhoud te bieden dat het verdient. Ze zoeken zelf ook telkens naar nieuwe en innovatieve methodes om nog beter uw grootkeuken schoon te maken. Zo voldoet uw keuken niet alleen aan de voedselveiligheidsnormen, maar is deze ook brandveilig. In een vuile keuken is het brandgevaar nu eenmaal aanzienlijk groter.

Automatische brandblussystemen

Eerste en vooral is het natuurlijk belangrijk om een expert van Valor Services Group in Nederland te laten langskomen. Zo kunnen ze opstellen wat er moet gebeuren voor een goed onderhoud van uw grootkeuken. Wanneer ze dan uw koelcellen, vetafscheiders en frituurbakwanden allemaal tot in de verste hoekjes schoon hebben gemaakt, kunnen ze kijken naar de brandveiligheid. De gemakkelijkste optie is om een automatisch brandblussysteem door hen te laten installeren. Zij komen deze dan ook elk half jaar controleren. Dit onderhoud is onderdeel van hun Kitchen Kare pakket voor uw grootkeuken en is een echte must. Wanneer er toch een brand zou ontstaan in uw keuken, kan dit ernstige gevolgen hebben. Met een gewone brandblusser of branddeken kan u in zulke gevallen ook niet veel doen. Een brandblusinstallatie van Range-Guard of Kitchen Knight helpen u daarentegen wel verder bij brand. Het zijn dan ook deze automatische brandblusinstallaties die deze experten komen controleren.

Laat experten uw brandblussysteem controleren

Als u naast het onderhoud van uw grootkeuken ook uw brandblussysteem wilt laten controleren, wacht dan zeker niet te lang. Deze moeten namelijk correct afgesteld zijn voor als er toch brand uitbreekt in uw grootkeuken. Contacteer daarom snel Valor Services Group voor uw onderhoud. Als u vragen hebt over hun volledige aanbod aan diensten voor uw bedrijf, kan u hen altijd telefonisch bereiken of een e-mail sturen.

https://www.valorservicesgroup.nl/