Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Voor een actief bedrijfsuitje met leuke groepsactiviteiten boekt u een uitdagend westernarrangement

Wanneer u een actief bedrijfsuitje aan het plannen bent, heeft u verschillende mogelijkheden. Er zijn verschillende thematische arrangementen waar u uit zou kunnen kiezen. Een western setting is bijvoorbeeld een origineel thema voor een dagje weg met collega’s. En zo’n themadag kunt u beleven bij De Westernboerderij. Als u denkt aan leuke groepsactiviteiten in western thema, kunt u waarschijnlijk al een aantal activiteiten raden, zoals rodeo rijden en grote barbecues. Bovendien is het ook mogelijk om bij De Westernboerderij in familieverband met kinderen een arrangement te boeken voor een middag of en hele dag. En u kunt ook aansluitend een van hun bijzondere accommodaties boeken als u de nacht er wilt doorbrengen. Dan zal u in een echte tipi slapen midden in de natuur.

Een actief bedrijfsuitje met verschillende westernarrangementen

Bij De Westernboerderij kunt u tal van arrangementen boeken die zich met recht een actief bedrijfsuitje mogen noemen. Van quad rijden en perslucht schieten tot een metalen rodeo stier berijden, het kan er allemaal. Voor de westernactiviteiten hoeft u geen enkele voorkennis te hebben. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het arrangement perslucht schieten met grillbuffet, voor countrygolf met buks- en boogschieten of voor Archery Tag met grillbuffet gaan. Of kies voor het complete westernarrangement met verschillende activiteiten als hoefijzerwerpen en boogschieten. De arrangementen worden afgesloten met een onbeperkt grillbuffet en een echt western dessert. Bekijk dus zeker eens alle mogelijkheden aan leuke groepsactiviteiten die u heeft bij De Westernboerderij.

Hoe u leuke groepsactiviteiten voor een actief bedrijfsuitje met een western thema kunt boeken

Wilt u een arrangement met leuke groepsactiviteiten in western stijl boeken voor een actief bedrijfsuitje of een gezellige familiedag? Dan kunt u op de website van De Westernboerderij kijken welke mogelijkheden er zijn. U kunt er ook informeren naar de speciale mogelijkheden voor een bedrijfsarrangement met westernactiviteiten. Een ding is alvast zeker, een middag met allerlei westernactiviteiten zal gegarandeerd onvergetelijke herinneringen achterlaten.