Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Waarom gamen op een tablet of ipad leuk is

Veel mensen gamen op een PC of op een console. Dit is gemaakt voor gamen en bijna iedereen doet het of heeft het wel eens gedaan. Maar gamen op een tablet of Ipad zie je tegenwoordig nog weinig. Games gemaakt voor deze platformen zoals clash of clans of candy crush worden wel veel gespeeld. Maar deze games zijn niks vergeleken met de mogelijkheden qua games op PC of console. En dit is jammer want gamen op deze kleinere platformen is juist heel leuk! Waarom dat zo is leggen we in deze blog aan je uit. En je komt er tijdens het lezen ook achter waar je het beste een tablet of Ipad geschikt voor gamen kunt halen, en welke uitvoering dit dan mag zijn. Ben jij benieuwd of gamen op een tablet of Ipad wat voor jou is? Aarzel dan niet en lees gauw verder!

 

Welke games kun je op een tablet of Ipad spelen?
Het antwoord op deze vraag is moeilijk te zeggen. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Het gaat van RPG tot FPS games. Sommige zul je vast kennen, denk bijvoorbeeld aan call of duty. Deze FPS heeft een gigantisch succes geboekt met hun port van call of duty vier naar de android- en app store. De game league of legends heeft ook een geweldige port gemaakt naar mobiele platformen. De games zijn op tablet en Ipad vaak wat kleinschaliger, maar dat hoeft niet altijd. Wanneer we kijken naar fortnite mobile zien we exact dezelfde map als op console en PC. De graphics zijn wel wat minder, maar dat komt vanwege een tekort aan kracht in de besturingssystemen. 

Geschikte apparaten 
Regel nummer een voor wanneer je wil gamen op tablet en Ipad is vermijd middelmatige uitvoeringen van Apple producten. Deze zijn niet geschikt. Ga liever voor een android apparaat! Deze hebben een veel mooiere prijs kwaliteit verhouding. Ben jij nog opzoek naar een goed apparaat om op te gamen, kijk dan eens op de site van Piest.

 

https://www.piest.nl/