Waarom zou ik een snapback borduren?

Van5tot9

Mooie snapback

Iedereen heeft er wel één in bezit of heeft er ooit één gehad, een hoofddeksel. Er zijn ook zoveel verschillende hoofddeksels. Dit kan een muts zijn, een pet of een hoed. Onder deze drie categorieën vallen ook nog weer een heleboel soorten. Ze hebben ook allemaal een eigen functie. Zo is een muts ervoor om je hoofd lekker warm te houden wanneer het erg koud is. Een hoed is er meestal voor om je gezicht en nek te beschermen tegen de zon. Daarnaast voorkomt de rand dat je tegen de zon in moet fronzen. Het dragen van een pet kunnen verschillende redenen achter zitten. Bijvoorbeeld dat je niet tegen de zon in hoeft te kijken, je gezicht tegen de zon beschermen, het kan een vorm van kledingstijl zijn, maar ook simpelweg om je bad hair day te verbergen. Het leuke aan een pet is, is dat er allerlei soorten zijn. Zo heb je:

–        5 panel caps

–        6 panel caps

–        Snapbacks

–        Trucker petten

Daarnaast kan je jouw pet uniek maken door er iets eigens aan te geven. Zo kan je bijvoorbeeld je snapback borduren. Dan kan je bijvoorbeeld je eigen tekst of plaatje op je pet laten zetten. Zo heb je dan een pet die niemand anders heeft. Maar waar en hoe kan ik een snapback borduren?

Waar kan ik een snapback laten borduren?

Je snapback borduren kan je bij allerlei bedrijven wel laten doen. Zo zijn er wel fysieke winkels waar je dit kan laten doen, maar er zijn ook genoeg websites die je hierbij kunnen helpen. Je kan het natuurlijk ook zelf proberen, maar als je het aan een professional overlaat is het eindresultaat een stuk mooier. Zij hebben hier namelijk de beste machines en apparaten voor.

https://www.shirtsenzo.nl/snapbacks/