Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

Wat u moet weten over de nieuwste release van Stone Island Polo

Stone Island is een populair kledingmerk dat al sinds 1983 bestaat.

Stone Island werd in 1983 opgericht door Massimo Osti, de eigenaar en ontwerper van het bedrijf. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Milaan, Italië.

Stone Island produceert kleding, jassen, hoodies en poloshirts. Het produceert ook technische kleding zoals jassen en regenjassen voor heren, dames en kinderen. Het bedrijf heeft een sterke geschiedenis van samenwerkingen met ontwerpers zoals Nike en Adidas om technische kleding voor hun atleten te produceren.

De achtergrond van Stone Island (en waarom ze in kledingontwerp gingen)

Stone Island bestaat al meer dan 30 jaar en het is niet alleen een modemerk, het is ook een beleving. Het bedrijf staat bekend om het gebruik van technische stoffen en innovatieve kledingontwerpen. Het is ook bekend dat ze kledingstukken produceren die waterafstotend, winddicht en ademend zijn. Door deze eigenschappen zijn ze erg populair bij mensen die buiten werken of veel tijd op het water doorbrengen.

Een van de redenen dat Stone Island kleding begon te ontwerpen, was omdat ze geen kleding van hoge kwaliteit konden vinden die aan hun behoeften zou voldoen. Ze wilden een kledinglijn creëren die bestand zou zijn tegen de barre weersomstandigheden van Noord-Italië en toch stijlvol en comfortabel zou zijn. Om deze reden hebben ze ook een Stone Island polo uitgebracht.

De nieuwste release van Stone Island en hoe u deze kunt krijgen

Stone Island is een kledingbedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteit. De nieuwste release van Stone Island maakt furore in de mode-industrie.

Het merk Stone Island bestaat al meer dan 30 jaar en is de laatste jaren enorm populair geworden.

De nieuwste release van Stone Island, die een reeks producten omvat, waaronder jassen, overhemden broeken, en andere kleding is met lovende kritieken ontvangen door zowel critici als consumenten. Ook is er een Stone Island polo uitgebracht.

https://countryhouse-rotterdam.nl/shop/stone-island/polos/