Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Wilt u houten vloeren behandelen in Eindhoven?

Op het moment dat u houten vloeren wilt behandelen in Eindhoven, gaat u langs bij Van der Heijden Vloeren in Nuland. Hun showroom met diverse houten vloeren ligt op dertig minuten afstand van Eindhoven en heeft alles in huis om uw vloeren de behandeling te geven die ze verdienen. Schaf alles wat u nodig heeft voor de behandeling van houten vloeren aan bij deze specialist nabij Eindhoven en laat u uitgebreid informeren voordat u aan de slag gaat.

Krijg beschikking tot persoonlijk advies en de juiste middelen

Heeft u houten vloeren in uw huis in Eindhoven en wilt u deze goed behandelen? Dan is het raadzaam om de hulp in te schakelen van een echte vloerenspecialist. Van der Heijden Vloeren heeft naast hun showroom in Nuland alles in huis om uw houten vloeren te onderhouden. Hun deskundige en ervaren medewerkers kunnen uw uitgebreid informeren over de verschillende stappen die gezet moeten worden tijdens de behandeling van houten vloeren. Zo kunt u bij hen naast de juiste producten voor de afwerking ook andere hulpmiddelen huren. Denk hierbij aan een boenmachine om eventueel een white wash in de houten vloer te boenen.  

De verschillende afwerkingen en patronen

Zodra uw woning of bedrijfspand in Eindhoven al beschikt over houten vloeren is het belangrijk om deze regelmatig te behandelen. Op deze manier blijft het hout goed en kunt u eventuele beschadigingen verminderen voordat deze voor een groter probleem zorgen. Het is verschillend per type afwerking hoe vaak een houten vloer een nieuwe behandeling nodig heeft. een geoliede vloer heeft namelijk vaker een nieuwe laag nodig, dan een wash. U kunt door een bezoek te brengen aan de showroom van Van der Heijden Vloeren erachter komen welke afwerking het beste werkt voor uw houten vloeren. Het personeel staat voor u klaar en helpt u graag verder.