Van 5 Tot 9
Image default
Media

Zelf een boek uitgeven was nog nooit zo makkelijk

Droom je er al een tijdje over? Je eigen boek die bovenaan in een webshop staat. BigBusinessPublishers helpt jou daar bij. Deze uitgever helpt je bij elke stap bij het uitgeven van je boek in eigen beheer. Zij beschikken over echte professionals die jou graag helpen om een stap dichter bij jouw droom te komen. Een boek uitgeven zorgt ervoor dat je meer in het middelpunt komt te staan. Zo krijg je meer contact met de media. De pers houdt nou eenmaal van deskundigen. Daarnaast kan je ook meer uitnodigingen om te spreken op congressen en beurzen. Er zijn zelfs nog meer leuke voordelen van het uitgeven van je eigen boek.

Deze uitgeverij helpt jou je boek uit te brengen in eigen beheer

Uitgeverij BigBusinessPublishers uit Utrecht helpt je graag met het uitgeven van je boek in eigen beheer. Dit bedrijf heeft alleen maar professionals in dienst. Het beste is ook om hun zo vroeg mogelijk te betrekken in het traject. Zo kunnen zij jou het beste advies geven. Dit doen ze door elke maand een advies dag te organiseren. Op deze dag worden er meerdere persoonlijke adviesgesprekken in gepland, om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Daarnaast is deze dag gratis!

Een resultaat waar je altijd al van droomde

Natuurlijk wil je weten wat je nou het resultaat is van zo’n adviesgesprek. Deze uitgeverij uit Utrecht zorgt ervoor dat je na dat gesprek een afgebakend onderwerp hebt voor je boek, je een idee hebt hoe je kan beginnen met schrijven, maar ook een houvast tijdens het schrijven. Daarna blijft je in contact met BigBusinessPublishers. Zij bespreken daarna verder over hoe ze jou eventueel nog kunnen helpen met redactie, grafisch ontwerp en nog veel meer! Klinkt dit als muziek in je oren? Lees op de website van deze uitgeverij hoe jij het beste je boek kan uitgeven in eigen beheer.

https://bbpublishers.nl/