Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

Zo vind jij de perfecte bloempot bij jouw kamerplanten

 

Een kamerplant is een item wat zeker niet mag ontbreken bij jou thuis. Of de plant nou in de woonkamer, de keuken, de hal of de slaapkamer staat; het fleurt elke ruimte op. Sommige mensen hebben een plant in de ruimte staan, terwijl anderen de hele woonkamer vol hebben. zo’n woonkamer kan je dan ook wel een jungle noemen. Het maakt dan ook niet uit hoe jouw woonkamer gevuld is planten zorgen altijd voor sfeer en gezelligheid. Naast dat ze mooi zijn, hebben ze meerdere voordelen voor de gezondheid. Kamerplanten zorgen voor minder stres, sommigen zuiveren de lucht en planten zijn goed voor je humeur. Dit is ideaal voor de dagen wanneer je veel thuis verblijft. Ben je overtuigd? En wil je graag een kamerplant aanschaffen? Dat kan! Schaf dan gelijk verschillende bloempotten aan. Op deze manier heb je altijd een mooie pot voor als de plant uit de recente bloempot groeit.

 

Welke kleur kies jij?

Als je een plant hebt gekocht, wordt vaak de bloempot vergeten. Dan kom je thuis en dan staat de plant een tijdje in de plastic pot. Waar natuurlijk niks mis mee is, maar een bloempot die de plant ophemelt is veel mooier. Maar dan is het wel zo mooi dat je een bloempot hebt die bij de plant en het interieur passen. Licht groene bladeren passen bijvoorbeeld heel mooi bij een mat zwarte pot. Maar kunnen afbreuk als de plant wordt gecombineerd met een gele bloempot. Een gele bloempot is dan ook mooier bij donkere bladeren. Bloempotten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, maten en vormen. Maar ook in meerdere materialen; kunststof, keramiek, terracotta en metaal. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Als je een bloempot wilt die lang mooi blijft dan is kunststof de juiste keuze, ze blijven lang mooi en het materiaal is sterk. Maar denk er wel over na hoe snel de planten kunnen groeien, voor dat je het weet is de pot te klein en heeft de plant een nieuwe bloempot nodig.

 

Een bloempot aanschaffen bij Fleurdirect

Bij Fleurdirect is het mogelijk om een bloempot en kamerplant gezamenlijk aan te schaffen. Ze hebben zelfs op de website een paar combinaties staan, hierdoor wordt een keuze nog gemakkelijker. Wil je meer weten over Fleurdirect? Neem dan eens een kijkje op de website hier staat namelijk meer informatie op.

 

https://www.fleurdirect.nl/