Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

3 voordelen van rollenbanen

Als jouw bedrijf het belangrijk vindt om te automatiseren, is een rollenbaan een middel waar jij vast al wel eens over hebt nagedacht. Het kan best lastig zijn om je keuze voor een rollenbaan definitief te maken, omdat het vaak lastig is om te vernieuwen. In deze blog zullen we je daarom drie voordelen van de rolbaan geven, zodat we jou hopelijk van de aanschaf hiervan kunnen overtuigen.

  1. Rollenbanen zijn efficiënt

Het algemene automatiseringsproces zorgt voor een hogere efficiëntie binnen jouw bedrijfspand. Dit komt doordat jij werkzaamheden die normaal gesproken door een werknemer worden uitgevoerd, nu uit laat voeren door een machine; in dit geval een rollenbaan. Dit zorgt voor een hogere efficiëntie: je hebt nu minder personeel nodig, of je kan je personeel op een andere plek neerzetten. Rollenbanen zijn efficiënt, omdat zij altijd doen wat er van ze verwacht wordt, en dus geen fouten zullen maken. 

  1. Rollenbanen kunnen op maat worden gemaakt

Misschien heb jij nog geen rollenbaan besteld, omdat je bang bent dat deze niet goed zal passen in jouw bedrijfspand. Deze zorg is niet langer nodig, omdat er altijd de mogelijkheid is om deze op maat te laten maken. Zo weet jij zeker dat de rollenbaan precies dat doet wat jij ervan in gedachte hebt, en precies het stuk overbrugt dat jij wil. Daarnaast zijn rollenbaan ook modulair aanpasbaar, wat betekent dat jij de rollenbaan ook kan aanpassen op het gebied van onderdelen. Dit is erg handig, omdat niet elk bedrijf dezelfde eis voor de transport die de rolbaan moet kunnen uitvoeren. 

  1. Rollenbanen zijn goed voor je personeel

Het doel van een rolbaan is een product van A naar B transporteren. Als je dit niet door een rolbaan laat doen, zal dit door je werknemers uitgevoerd moeten worden. Rollenbanen kunnen erg zware gewichten tillen; dit kan niet gezegd worden over jouw personeel. Door een rolbaan aan te leggen, weet jij zeker dat je af bent van klachten over het tillen van zware producten. Jouw werknemers zullen gezonder blijven, en daardoor andere werkzaamheden beter kunnen uitvoeren. 

ACB Transportbanden

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een rolbaan? Neem dan eens een kijkje op de website van ACB Transportbanden. Hier kan jij alles vinden over verschillende transportmogelijkheden, waaronder de rolbaan. ACB Transportbanden helpt jou graag met alles op het gebied van transport! 

 

https://www.acb-transportbanden.be/