Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Aanwezigheidsdetectie met verschillende voordelen

Wilt u graag weten wat de voordelen en verschillende toepassingen van aanwezigheidsdetectie zijn? Deze apparatuur wordt regelmatig gebruikt in het verkeer om een automobilist te attenderen op andere weggebruikers. Deze detectiemethoden kunnen veelvuldig ingezet worden op oversteekplaatsen of kruispunten die extra veiligheid nodig hebben. Daarnaast biedt deze specialist de optie om ledverlichting te installeren om de oversteekplaats nóg veiliger te maken. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheid om gebruik te maken van aanwezigheidsdetectie? De verkeersveiligheid wordt verbeterd door aanwezigheidsdetectie te gebruiken. Dit is mogelijk zonder dat de doorstroming van het verkeer afneemt. Dit biedt de mogelijkheid om aanwezigheidsdetectie in te zetten voor meerdere toepassingen.

Detectiemethoden maken het verkeer veiliger

Zoekt u een specialist voor de installatie van aanwezigheidsdetectie? Dan is Traffic-Care uit Den Hout, in de buurt van Oosterhout, hét bedrijf voor u. Bent u op zoek naar een specialist omtrent de installatie van aanwezigheidsdetectie? Als het om de aanleg van aanwezigheidsdetectie gaat, dan is Traffic-Care, gevestigd in Den Hout nabij Oosterhout, de specialist die u zoekt. Zij bieden diverse mogelijkheden omtrent de installatie van detectiemogelijkheden en bieden ook de optie tot aanwezigheidsdetectie op maat. Aanwezigheidsdetectie is een veelzijdige methode om het verkeer veiliger te maken. Doordat u de keuze heeft uit diverse oplossingen en detectiemethode, is er zeker wel een optie voor uw situatie beschikbaar. Deze verkeersoplossing is breed toepasbaar doordat u de keuze heeft uit verschillende detectiemogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld niet alleen automobilisten attenderen op fietsers en voetgangers, maar ook op bussen of ander openbaar vervoer. Hiervoor zijn verschillende detectiemogelijkheden beschikbaar. Deze bestaan uit:

  • Drukknop
  • Infrarood-detectie
  • Thermische of Intelligente Video-detectie
  • VRI-signaal

Neem contact op met deze specialist en bekijk de mogelijkheden

Bent u van plan om aanwezigheidsdetectie te gebruiken? Deze specialist helpt u graag. Zij beschikken over jarenlange ervaring met het gebruik en plaatsing van detectiemethoden. Met hun service wordt u volledig ontzorgd. Heeft u interesse in de mogelijkheden van deze specialist? Neem dan contact met hen op.

https://www.traffic-care.nl/