Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

Ontdek de geavanceerde vastgoedsoftware van dit bedrijf

Uw werk als vastgoedbeheerder brengt veel verschillende aspecten met zich mee, die u zonder twijfel graag op een overzichtelijke manier wilt beheren. Met behulp van de online vastgoedbeheer software van Informant Software uit Wateringen zet u alles heel eenvoudig op een rijtje: voor uzelf en voor uw opdrachtgevers en klanten. De vastgoedsoftware van dit bedrijf is het resultaat van jarenlange ontwikkelingen. Deze specialist is namelijk al sinds 1990 bezig met het ontwikkelen en implementeren van software voor vastgoedbeheerders. De software bestaat uit verschillende modules die elk een aspect van het vak op zich nemen, en heel goed gecombineerd kunnen worden om er optimaal gebruik van te maken. De experts van dit bedrijf vertellen u graag meer over de voordelen van deze software voor online vastgoedbeheer.

Uw opdrachtgevers en klanten kunnen hun gegevens inzien

Wanneer u gebruikmaakt van de online vastgoedbeheer software van dit bedrijf, is het mogelijk om uw opdrachtgevers en klanten 24 uur per dag hun gegevens in te laten zien. Daarvoor heeft dit bedrijf de module Informant Internet Portaal ontwikkeld. Met behulp van deze module stelt u via uw eigen website gegevens beschikbaar, die klanten en opdrachtgevers eenvoudig inzien. Het is daarbij mogelijk om verschillende portalen aan te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan aparte portalen voor huurders, eigenaren en het VvE-bestuur.

Ontdek ook de andere modules voor vastgoedbeheer

Naast deze module zijn er nog meer opties voor online vastgoedbeheer in de vorm van vastgoedsoftware beschikbaar. Zo is er een module speciaal voor technisch en financieel beheer, een module voor het voeren van verschillende boekhoudingen en een module voor facturering. Met behulp van de modules van deze software voor online vastgoedbeheer legt u een database vast, waarin uiteenlopende gegevens overzichtelijk ondergebracht worden. Denk daarbij aan informatie over eigenaren, technische details, huurders en foto’s.

Laat u verder informeren door deze specialisten

Bent u benieuwd naar de voordelen van de online vastgoedbeheer software van Informant Software? Of wilt u meer weten over hoe het gebruik van vastgoedsoftware uw werkzaamheden aanzienlijk kan vergemakkelijken? Wat u ook wilt vragen, u neemt gerust contact met dit bedrijf op via hun website. Het team van deze specialist staat u graag te woord om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.