Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Autogarage Harderwijk

Bent u op zoek naar een nieuwe auto die voldoet aan uw wensen? Wilt u hierbij zoveel mogelijk voordelen en een goede service? Dan is de Autogarage Harderwijk een ideale optie voor u! De autogarage biedt zeer diverse keuze uit verschillende auto’s. Daarnaast bent u in staat een pasje aan te vragen die voor talloze voordelen zorgt over een erg lange tijd. Hieronder leest u meer over de Autogarage en de voordelen.

 

Ruime keuze

Indien u op zoek bent naar bijvoorbeeld een gloednieuwe Nissan, dan kan de Autogarage Harderwijk u hiermee uitstekend helpen. Naast gloednieuwe auto’s kunt u hier echter ook terecht voor occasions. De keuze is erg ruim. Online kunt u via de website diverse voorbeelden bekijken. Er zijn veel vlakken waarop het mogelijk is te kiezen wat u het liefst heeft.

Zo verkoopt de Autogarage Harderwijk handgeschakelde auto’s en automaten, maar u kunt ook kiezen uit hoge en lage auto’s. Daarnaast zijn er niet alleen benzine- en dieselauto’s, maar bevinden er zich ook elektrische auto’s tussen de modellen. Uiteindelijk zit er voor vrijwel iedereen wel iets ideaals tussen. Het is tevens mogelijk de diverse keuze te komen bekijken in de showroom in Harderwijk.

 

Onderhoud van uw auto

Indien u eenmaal een mooie auto naar wens heeft gevonden, dan is het grote voordeel dat u ook altijd met deze auto terug kunt komen naar de Autogarage Harderwijk voor onderhoud en indien nodig reparaties. Een goede service is prioriteit en hier is dan ook absoluut sprake van. Daarnaast kunt u het uzelf ook een stuk voordeliger maken bij de autogarage door te kiezen voor een Nissan Card. Hiermee krijgt u diverse onderhoudsbeurten een jaar lang gratis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bandenreparaties, reparaties van sterretjes in uw ruit, maar ook het bijvullen van uw koelvloeistof en olie.

Dit wordt allemaal op de werkplaats gedaan van de Autogarage. Er is dus niet alleen een showroom op locatie, maar ook een plek waar specialisten auto’s van klanten onderhouden en zo nodig repareren. Voor het maken van een afspraak kunt u gerust contact opnemen via de website van de autogarage. Via de website kunt u overigens ook meer informatie vinden en auto’s bekijken.