Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mobiele afzuiging is voor iedere werkplek een geschikte oplossing

Bent u op zoek naar een geschikte vorm van luchtafzuiging voor uw industriële werkplek? Dan is Lemtech Lucht- en Milieutechniek dé specialist voor u. Zij bieden verscheidene opties op het gebied van vaste en mobiele afzuiging aan waar iedereen mee geholpen kan worden. Of u nu een werkplaats heeft waar alle werkzaamheden altijd op dezelfde plek plaatsvinden of een werkplaats waarbij de inrichting nogal eens verandert; deze specialist zorgt ervoor dat uw werknemers altijd in zuivere lucht kunnen werken. Op het gebied van mobiele afzuiging hebben ze dan een aantal mogelijkheden voor u waartussen u ongetwijfeld een passende optie aantreft.

Verscheidene systemen

Mobiele afzuiging is ideaal voor grote werkplekken waar werknemers vaak van locatie veranderen en waar u flexibel wilt kunnen zijn wat betreft de inrichting. Deze specialist heeft dan een aantal oplossingen voor u om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld voor mobiele afzuiging kiezen waarbij de unit mobiel is. Deze kunt u overal neerzetten en met een vaste afzuigslang wordt het stof dan al bij de bron weggezogen. Een andere optie is om voor een vaste centrale unit te kiezen en daar verscheidene slangen op aan te laten sluiten. Op die manier kunnen maximaal twaalf lassers tegelijkertijd veilig werken. Heeft u een grote werkplaats met veel werkplekken en verandert de inrichting regelmatig? Kies dan voor ruimtelijke ventilatie. U krijgt dan een systeem dat er continu voor zorgt dat alle lucht binnen zuiver is, ook als u geen bronafzuiging op elke werkplek kunt realiseren.

Maatwerk heeft de voorkeur

Lemtech Lucht- en Milieutechniek is een specialist die afzuigsystemen levert aan bedrijven in heel Nederland. Ze bieden iedere klant maatwerk aan, omdat geen enkele industriële werkplek hetzelfde is. Heeft u mobiele afzuiging nodig, maar ziet u geen geschikte optie voor uw situatie? Neem dan contact op met deze specialisten en ze kunnen u ongetwijfeld helpen.

https://www.lemtech.nl/