Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Bij dit bedrijf laat u deskundig een meerjarenonderhoudsplanning opstellen

Wilt u een deskundig bedrijf inschakelen om een meerjarenonderhoudsplanning te laten opstellen? Keurhuis Nederland is in dit geval uw ideale partner. Dit bedrijf is breed gespecialiseerd in onder meer onderhoudsplanningen, keuringen en bouwkundige geschillen. Zij verlenen hun diensten aan wooncorporaties, voor bedrijfsonroerend goed en VvE’s. Hun missie is: de allerbeste inspecties leveren, in welke situatie en voor welke doelstellingen dan ook. Zo weet iedereen waar hij of zij staat, nu én in de toekomst. Met gekwalificeerde inspecteurs met ruime ervaring, die bovendien regelmatig worden bijgeschoold, zorgen ze voor het beste resultaat, ook wanneer u een meerjarenonderhoudsplanning wilt laten opstellen. Lees verder over deze dienst en ontdek wat dit bedrijf voor u kan betekenen!

Wat is een meerjarenonderhoudsplanning?

Een meerjarenonderhoudsplanning is nodig om precies te weten wanneer er onderhoud of renovatiewerk aan een pand noodzakelijk is. Daarom wordt deze opgesteld voor zowel woningen, appartementen als bedrijfspanden. Keurhuis Nederland stelt een dergelijke planning ook op voor openbare gebouwen, zoals scholen. Deze planning is een richtlijn voor de komende 10 en 25 jaar. Tevens moet de meerjarenonderhoudsplanning elke vier jaar worden aangepast, zodat altijd de meest actuele gegevens beschikbaar zijn en kunnen worden geraadpleegd.

Bespreek de mogelijkheden

Uiteraard gebruikt Keurhuis Nederland de laatste versies van relevante normen, zoals de NEN 2767 en NEN 2580. Bovendien profiteert u altijd van competitieve tarieven voor al hun diensten. Wilt u meer weten over hun dienstverlening en de mogelijkheden die zij bieden? Neem dan direct contact op met hun medewerkers en stel al uw vragen. Zij voorzien u van deskundig advies en spreken de opties met u door, uiteraard op basis van uw wensen, situatie en doelen. Wilt u een keuring online aanvragen? Dat kan heel eenvoudig via de website van Keurhuis Nederland, waarna zij snel contact met u opnemen. U vindt op hun website ook de diverse keuringen die de specialisten van dit bedrijf uitvoeren.

https://www.keurhuisnederland.nl/