Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een Wanders gaskachel of een pelletkachel in Hengelo? Ga naar deze specialist!

Bent u op zoek naar een lekker warme kachel om de wintermaanden mee door te komen en woont u in Hengelo? Kijk eens naar een Wanders gaskachel of een pelletkachel bij kachelhandel Fuego in Hengelo. Het bedrijf is gevestigd in Holten, en is dus ideaal als u een Wanders gaskachel of pelletkachel in de buurt van Hengelo zoekt. Maar ook als u niet in de buurt van Holten woont, kunt u er terecht. Via de webshop is het mogelijk om vanuit heel Nederland de producten te bestellen.

Over het bedrijf

Fuego is een vakkundig kachelbedrijf in de regio Twente. Bij het bedrijf zijn allerlei soorten kachels te koop. Niet alleen de Wanders gaskachel of pelletkachel in Hengelo, maar ook houtkachels en gaskachels. Bovendien biedt het bedrijf een uitgebreid aanbod aan losse onderdelen en accessoires. Zo zijn er onderdelen voor het onderhoud van de kachel te verkrijgen en zijn er zelfs barbecues te koop. Natuurlijk is er ook hout voor de kachels te verkrijgen.

Advies

Het bedrijf biedt veel meer dan alleen een showroom waar kachels in staan opgesteld. De medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies. Aangezien de medewerkers continu worden bijgeschoold, weten ze waar ze het over hebben. Zo kunt u ervan uitgaan dat u de kachel aanschaft die het meest geschikt is in uw huis en voldoet aan uw wensen. Het bedrijf wil dat u met een goed gevoel de winkel verlaat.

Ervaar de service

Buiten het feit dat deze specialisten erg professioneel en vakbekwaam zijn, staat het bekend om zijn goede service. De klant is het allerbelangrijkste. De medewerkers willen niet zo veel en duur mogelijke producten verkopen, het belangrijkste is dat de klant een goede keuze maakt en blij is met de aankoop. Ook een goede winkelbeleving staat hoog in het vaandel. Bovendien zit er een uitstekende garantie op de producten die u koopt.