Van 5 Tot 9
Image default
Dienstverlening

Breng jouw leiderschap in ontwikkeling

Stuur je een team aan of ben je een werkgever en werken er verschillende leidinggevenden onder jou? In beide gevallen kan het dan lonen om zo nu en dan de manier van leidinggeven eens goed onder de loep te nemen. Of je dit nu doet voor jouw eigen ontwikkeling of voor de ontwikkeling van de leidinggevenden onder jou; het is belangrijk om hier regelmatig bij stil te staan. Want wat voor een leider ben je eigenlijk? En waar blink je in uit, maar ook; wat zijn jouw valkuilen? Door hier meer inzicht in te verkrijgen kun je een snelle en effectieve leiderschap ontwikkeling teweegbrengen. Maar hoe verkrijg je deze inzichten? Het antwoord is simpel: door de leiderschapstest van Sfeer van Invloed 360° af te nemen.

Wat je leert van deze leiderschapstest

De leiderschapstest van Sfeer van Invloed 360° heeft de afgelopen jaren al veel leiders geholpen om meer balans te vinden in de manier waarop zij hun mensen aansturen en coachen. De test zorgt ervoor dat je je bewust wordt van de manier waarop je communiceert, maar ook welk effect dat heeft op de mensen in jouw team. Door je bewuster zijn van jouw handelen, kun je jouw gedrag – en daarmee jouw manier van leidinggeven – gemakkelijker aanpakken. Zo ontstaat er een mooie ontwikkeling in jouw leiderschap.  

Ontdek de andere tools van dit bedrijf

Het in ontwikkeling brengen van leiderschap begint bij het afnemen van een leiderschapstest, maar daar eindigt het niet. Sfeer van Invloed 360° biedt diverse andere tools aan waarmee je jouw manier van leidinggeven naar een hoger niveau kunt tillen. Denk hierbij onder andere aan tools op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van invloed. Klinkt dit goed in jouw oren? Neem dan snel een kijkje op de website van dit bedrijf en kom erachter of het ook iets voor jou is.

https://sphereofinfluence360.com/nl/