Van 5 Tot 9
Image default
Woningen

De beste thermostaat van Nederland. De Nefit Easy nu de Bosch Easycontrol.

Nu de wintertijd weer is ingegaan gaan ook de temperaturen steeds meer omlaag. Merkt u dat zelfs als u niet buiten bent? Dan kunt u nu een Nefit Easy thermostaat kopen! Zo is rillen onder een dekentje op de bank verleden tijd en geniet u van een heerlijk verwarmd huis.

 

 

De slimme thermostaat stemt het warmtecomfort af op uw dagelijkse routine en ook kunt u – middels de app – op afstand de juiste temperatuur bepalen van uw huis. Dit is handig voor als u bijvoorbeeld eerder of later naar huis gaat dan normaal. Daarnaast kunt u de Nefit Easy thermostaat via de EasyControl adapter aansluiten op alle merken cv-toestellen en bent u niet gebonden aan een energiecontract. Dit geeft u de vrijheid om ten alle tijden over te kunnen stappen naar een andere energieleverancier.

 

Is een Nefit Easy thermostaat kopen duurzaam? Jazeker! De thermostaat geeft namelijk een zeer betrouwbaar inzicht in het gasverbruik van uw cv-ketel en laat op simpele wijze zien of u meer of minder stookt dan het voorgaande jaar. Ook motiveert de thermostaat iedereen in het huis om duurzamer te leven door middel van het groene Eco-blaadje. Deze licht op als er een positieve verandering plaatsvindt in het energieverbruik van uw huishouden. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan!

 

Dus wilt u naast een beter en duurzamer verwarmd huis ook keuzevrijheid en een zorgeloos bestaan? Gun uzelf dan de Nefit Easy thermostaat van Bosch.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/bosch/easycontrol