Van 5 Tot 9
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit professionele autobedrijf in Houten zorgt goed voor uw auto

Of u nu voor het uitlijnen van uw banden, het uitvoeren van reparaties of een nieuwe apk-keuring naar dit autobedrijf in Houten gaat, u wordt hier op alle fronten professioneel geholpen. Autobedrijf Nieuwenhuijsen is een geschikt autobedrijf als u zoekt naar een nieuwe garage voor het onderhoud van uw auto in Houten. Aangezien deze garage erkend is door de RDW en de BOVAG, weet u zeker dat u hier topkwaliteit geleverd krijgt. Bovendien is deze garage onderdeel van de Bosch Car Service. U kunt bij dit autobedrijf in Houten altijd snel terecht als uw auto gerepareerd moet worden of periodiek onderhoud nodig heeft dankzij de korte planning die zij hanteren.

Een bandenhotel

Heeft u thuis geen plaats of heeft u geen zin om uw winter- of zomerbanden op te slaan? Dan heeft u geluk! Bij Autobedrijf Nieuwenhuijsen heeft u de mogelijkheid om uw banden op te slaan in een bandenhotel. Als u ervoor kiest om uw banden bij dit autobedrijf in Houten op te slaan, zullen zij u bovendien ook altijd helpen bij het wisselen van uw banden. Daarnaast kunt u hier terecht voor het uitlijnen van uw banden. Als u uw banden laat uitlijnen, zullen de banden en de andere onderdelen van uw auto minder snel verslijten. Bovendien rijdt u met uitgelijnde banden veiliger en comfortabeler.

Koop uw occasion bij een professional

In het ruime aanbod aan occasions bij dit autobedrijf in Houten vindt u zeker een auto die past bij uw budget, smaak en uw situatie. Alle occasions die u hier koopt zijn in perfecte staat dankzij hun vakkundige onderhoudsmonteurs. Het is bovendien mogelijk om een auto te leasen. Zo hoeft u niet een grote investering te doen, maar heeft u toch de luxe van een nieuwe auto. U leaset bij dit autobedrijf een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Het enige wat u extra betaalt, zijn de kosten voor het tanken.