Van 5 Tot 9
Image default
Aanbiedingen

De mooiste tuinsets voor dit voorjaar

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends in tuinsets! Je wacht op enkele renovaties en aanpassingen aan je tuin. Zo kan een nieuw tuinmeubel je tuin een heel andere uitstraling geven! Met deze nieuwe tuinset wordt het voorjaar stralend. Welke stijl moet je kiezen? Trendwatchers hebben op veel nieuwe trends gewezen die je kunnen inspireren. Er zijn dit jaar veel trends die opvallen, maar we zullen de meest opvallende met je bespreken, zodat jij de mooiste tuinset voor dit voorjaar kunt bemachtigen.

Natuurlijke kleuren voor een natuurlijke tuin

Een tuinset gemaakt van natuurlijke materialen in natuurlijke kleuren is dit jaar nóg meer in trek. Bruin is het nieuwe zwart dit voorjaar. De natuur wordt steeds meer gewaardeerd door de consument en dat past bij deze trend. Als het bijvoorbeeld gaat om het inrichten van je woonkamer is het een trend om kleuren te gebruiken, kleuren die je normaal minder snel ziet, zoals fel oranje of geel, veel verschillende tinten groen, Rode aardetinten en andere warme kleuren! Deze felle kleuren zijn ideaal voor je tuinset, bijvoorbeeld door kussens in deze kleuren toe te voegen op je loungebank.

Kunststof is het nieuwe materiaal voor de mooiste tuinsets

Naast alle natuurlijke kleuren en materialen zijn kunststof tuinsets nog steeds erg populair. Dit geeft je tuin een uniek tintje. Een kleurrijke kunststof stoel is echt een eyecatcher! 2021 is het jaar dat de stoel terug is. Het ideaal van dit tuinmeubilair is dat het geen onderhoud nodig heeft, bestand is tegen de elementen en meestal licht is. Om je buitenruimte een vrolijke en zomerse sfeer te geven kun je ook kiezen voor tuinsets in pasteltinten. Je kunt ze subtiel gebruiken door bijvoorbeeld twee tuinstoelen uit je tuinset te vervangen door twee van de bovengenoemde stoelen.

Combineren van materialen in een perfecte tuinset

Nadat we de kleuren besproken hebben, is het ook een perfecte mogelijkheid om je tuinset verschillende materialen te geven. Zo kun je verschillende tuinsets vinden die de combinatie van riet, hout en aluminium hebben. Dit geeft een duurzaam en innoverende uitstraling, perfect voor de zomerse avonden die in het verschiet liggen!

 

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/