Van 5 Tot 9
Image default
Gezondheid

Schakel deze fysiotherapeut in voor dry needling fysiotherapie

Niets zo vervelend als een blessure. Met een beetje pech kun je daarmee zomaar een paar weken of misschien wel maanden uit de running liggen. Sporten wordt lastig en misschien heb je er ook wel met werken of tijdens simpele wandelingen last van. Het is dus noodzaak om zo snel mogelijk een afspraak te maken bij een fysiotherapeut zodra je merkt dat je op bepaalde plekken pijn hebt. Woon je in de omgeving van Dordrecht en ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut? Dan is FysiCo Lopez Toorn een fijne praktijk met ervaren, bekwame en betrokken therapeuten. Je kunt in deze praktijk in Dordrecht bijvoorbeeld terecht voor dry needling fysiotherapie. Wat dat precies inhoudt? Dat lees je in dit artikel.

Wat houdt dry needling fysiotherapie precies in?

Dry needling fysiotherapie is gericht op het weer laten ontspannen van pijnlijke, stijve spieren; specifieker spierknopen. Spierknopen voelen aan als verharde knobbeltjes in je spieren en ontstaan door bijvoorbeeld langdurige aanspanning of een verkeerde houding. De knopen worden ook wel triggerpoints genoemd en kunnen ook andere klachten met zich meebrengen, waaronder hoofdpijn. Tijdens de dry needling fysiotherapie in Dordrecht wordt er een kleine accupunctuurnaald in de spier gestoken, waarna de spier langzaamaan ontspant. Het gevolg is dat bijkomende klachten in de loop der tijd gaan verdwijnen. Wellicht is het nodig om vaker terug te komen: dit bepaalt de fysiotherapeut in Dordrecht voor je in samenspraak met jou.

Maak direct een afspraak

Het is niet verstandig om lang rond te lopen met spierknopen en de bijbehorende klachten. Wacht daarom niet langer en maak zo snel mogelijk een afspraak voor dry needling fysiotherapie bij FysiCo Lopez Toorn. Je kunt vervolgens snel terecht. De contactgegevens om een afspraak te maken, vind je op de website. Ontdek op de website ook meer therapieën en behandelingen die je bij deze praktijk kunt volgen.

https://www.fysicodordrecht.nl/