Van 5 Tot 9
Image default
Eten en drinken

U koopt in deze theewebshop alles wat met thee te maken heeft

Alles voor een ultieme beleving tijdens het theedrinken vindt u in de theewebshop Essentials Tea. Naast dat u hier terecht kunt voor een uitgebreid assortiment aan biologische, losse theesmaken en theeblends, koopt u hier ook accessoires om de visuele presentatie van thee in uw horecagelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Volgens het personeel van deze theewebshop is bij theedrinken niet alleen de smaak van belang. Ook de presentatie en de visuele beleving zijn belangrijk. De medewerkers van dit bedrijf geven u en uw personeel graag meer informatie over deze theebeleving tijdens de workshops en theeproeverijen die zij u aanbieden. Tijdens een proeverij kiest u samen met een medewerker van deze theewebshop de theesmaken uit die u het meest geschikt vindt om te serveren in uw horecagelegenheid.

Accessoires kopen

Met de theeaccessoires die u bij Essentials Tea koopt, kunt u thee op een smaakvolle en bijzondere manier aan uw gasten presenteren. Kies bijvoorbeeld voor het wijnglas voor thee dat u in deze theewebshop bestelt. Een wijnglas voor thee geeft een intensere geur- en smaakbeleving omdat de aroma’s door de bolling van het glas beter blijven hangen. Daarnaast ziet het er erg mooi uit, vooral tijdens een high tea of een tea- en foodpairing. U heeft ook de keuze tussen verschillen theezeven en maatlepels en zelfs een heuse teamaker voor op uw glas.

Een diversiteit aan smaken

In deze theewebshop bestelt u biologische en suikervrije thee. De thee bestaat uit enkel pure ingrediënten, zoals kruiden, specerijen, fruit en natuurlijk theebladeren. De losse thee van dit bedrijf is van betere kwaliteit dan thee uit een zakje. Dit komt omdat de theebladeren in deze losse thee handmatig geselecteerd en verwerkt zijn, waardoor enkel de beste bladeren in de thee gaan. U heeft in deze webwinkel voor thee de keuze uit diverse theesoorten als groene, witte en zwarte thee, of u kiest voor rooibos, matcha, buchu of jasmijnparels. Voor meer informatie neemt u contact op met behulp van de contactgegevens op hun website.