Van 5 Tot 9
Image default
Woning en Tuin

Een eettafel waar je niet op uitgekeken raakt

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw meubelstuk, ga je niet over één nacht ijs. Je bezoekt meerdere (online) winkels, je denkt na over de afmetingen, het materiaal en de sfeer die je meubelstuk moet uitstralen. En op een gegeven moment heb je zoveel meubels gezien, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Hoe centraler het meubelstuk in je interieur staat,hoe sterker dit geldt. Als je een nieuwe eettafel zoekt, is dit misschien wel het sterkst. Je eettafel staat namelijk letterlijk centraal in je eetkamer. Het is de plek waar je elke dag samenkomt met je dierbaren, om samen te eten en bij te praatsen. De eettafel is meer dan een meubelstuk, het is een sociale ontmoetingsplaats.

Jouw nieuwe eettafel moet dus perfect zijn. Voor nu én voor de toekomst, want een eettafel koop je niet voor eventjes, die moet minstens tien jaar meegaan.

Denk dus goed na over de eisen waaraan jouw nieuwe eettafel moet voldoen. Hoe groot moet deze zijn? Dat is afhankelijk van de ruimte die je hebt, maar ook van het aantal mensen dat plaats zal nemen aan de eettafel. Hou dus ook rekening met eventuele gezinsuitbreiding. Wil je een klassieke uitstraling, of juist modern? Welk soort stoelen wil je erbij?

Precies de eettafel die je wilt

Je zult merken dat je met het lijstje eigenschappen van de perfecte tafel in de meeste winkels nul op je rekest krijgt. Of de eettafel is er niet in je stijl, of hij is te groot, net te klein, of… of.

Gelukkig kun je bij Tafels99.nl een eettafel op maat laten maken. Het begint bij het tafelblad: rond of rechthoekig? Glad afgewerkt eikenhout, of juist een boomstamtafel. Vervolgens kies je een onderstel wat je er mooi bij vindt passen. Tenslotte zet je de puntjes op de “i” met de afwerking. Zo krijg je precies de eettafel die je wilt.

De adviseurs van Tafels99.nl zijn echte meubelmakers met passie voor hun vak. Zij staan je graag bij met advies en tonen je de mogelijkheden in de meubelwinkel in Zevenaar. Laat je inspireren op www.tafels99.nl, of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

https://www.tafels99.nl/