Van 5 Tot 9
Image default
Beauty en verzorging

Kleuradvies kleding, kledingadvies dames, personal shopping Maastricht

Personal shopping met dé personal shopper uit Maastricht

Personal shopping, wat zijn daar zo voordelen van? Personal shopping kent vele ‘bennefits’. Softe voordelen, zoals veel fun, maar ook hardere voordelen, zoals dat het je geld bespaard en je eigenlijk een soort spoedcursus effectief shoppen krijgt. Enkele voorbeelden wat personal shopping voor je kan opleveren:

  • Een garderobe die echt bij je past
  • Je bespaard op je kledingbudget
  • Je voelt je zekerder in de kleding die je draagt
  • Je straalt meer zelfvertrouwen uit en hebt dat ook daadwerkelijk meer
  • Je bent krachtiger in je voorkomen

Nu zijn er redelijk wat personal shoppers actief, er is echter maar één personal shopper in de regio Maastricht die overal de weg kent. Een groot voordeel in een grote stad als Maastricht, want de weg kennen scheelt gewoon aanzienlijk in tijd. Kies je Maastricht als shopstad? Kies dan voor personal shopping met dé personal shopper uit Maastricht. Je doet er overigens goed aan om alvorens de stad in te trekken een goede voorbereiding te doen. Je goed voorbereiden doe je door een kleuradvies kleding te gebruiken als basis voor personal shopping.

Kleuradvies kleding als basis voor personal shopping

Door vooraf een kleuradvies kleding te doen, krijg je inzicht in welke kleuren jouw uiterlijk daadwerkelijk versterken. Belangrijk, want er zijn nogal wat kledingkleuren die worden aangeboden.  Met en kleuradvies kleding krijg je letterlijk jouw topkleuren op een presenteerblaadje aangeboden en dit presenteerblaadje, ook wel een kleurenwaaier genoemd, is jouw gids tijdens het personal shoppen. Eventueel kun je het kleuradvies kleding ook nog uitbreiden met een kledingadvies. Ben je een dame? Kies dan voor een specifiek kledingadvies voor dames. We leggen hieronder uit waarom.

Kledingadvies dames ken zo haar specialisme

Een kledingadvies dames kenmerkt zich doordat het nauw is afgestemd op de uiterlijke kenmerken van de vrouw. In essentie zijn die natuurlijk anders dan de kenmerken van de vrouw. Ook de mogelijkheden dames hebben bij het toepassen van kleuren en stijlen, als onderdeel van het kledingadvies dames, zijn breder en diepgaander. Patronen, kleuren en stijlen worden bij een kledingadvies dames minutieus afgestemd op haar. Met een kleuradvies en kledingadvies in de hand kan personal shopping alleen maar een succes worden!

http://www.style-by-yvs.nl