Van 5 Tot 9
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veilig de weg op met een bedrijfsautoverzekering

Gebruikt u uw bedrijfsauto voor particulier gebruik of zakelijk gebruik? Particulieren en ondernemers zijn verplicht om hun bedrijfsauto tegen de wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. Bij 123Bestelautoverzekering kunt u uw bedrijfsauto verzekeren op de manier die het beste bij u past. U vergelijkt eenvoudig diverse aanbieders van bedrijfsautoverzekeringen, zo ziet u in een oogopslag welke verzekering u tegen welke risico’s verzekert. Een WA dekking is wettelijk verplicht, maar wilt u daarnaast uw bedrijfsauto WA+ of Allrisk verzekeren? Naast de keuze voor de dekking is het verstandig om naast de premie rekening te houden met het eigen risico.

Hulp bij het vinden van een passende bedrijfsautoverzekering

Wilt u een bedrijfsautoverzekering afsluiten? Dan wilt u niet te veel betalen voor uw premie. Maar hoe weet u nu welke verzekering het beste bij u past? 123Bestelautoverzekering vergelijkt de premies van diverse aanbieders, zo kunt u kijken welke verzekering het beste bij u past. Vergelijk gemakkelijk diverse verzekeringen en sluit deze meteen af. Wanneer u enkele gegevens als kenteken, schadevrije jaren, postcode en geboortedatum invult, kan een premieberekening gemaakt worden. Er wordt dan een groot aantal autoverzekeringen vergeleken. De goedkoopste worden u getoond. Ook de polisvoorwaarden worden voor u op een rijtje gezet. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Sluit eenvoudig een bedrijfsautoverzekering af

Heeft u de verzekering gevonden waar u naar zocht? U heeft de mogelijkheid om direct de juiste verzekering tegen een scherpe premie af te sluiten. U ontvangt dezelfde dag nog de polis en groene kaart en u profiteert automatisch van diverse extra’s. Een bedrijfsautoverzekering sluit u af voor een periode van één jaar. Na het eerste jaar is deze maandelijks opzegbaar. Inmiddels zijn meer dan 10.000 bedrijfsauto bezitters geholpen bij het vinden van de juiste verzekering. Of u nu een jonge bestuurder bent of al jarenlang uw rijbewijs heeft: voor elke bestuurder en voor elke bedrijfsauto is een verzekering mogelijk.