Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

Een kantoorruimte nodig in de omgeving van Zevenaar?

Ben je opzoek naar een ruimte voor jezelf? Of zoek je een goede plek om zo samen met je personeel nog betere resultaten te behalen? Dit kan bij De Franklin Business Center in omgeving Zevenaar. Franklin Business Center biedt professionele kantoorruimtes aan voor veel verschillende bedrijven. Het pand ligt zich centraal gelegen en is op een minimale afstand van het station. Franklin Business Center ligt ideaal voor klanten en personeelsleden.

Het aanbod van Franklin Business Center

Franklin Business Center biedt verschillende kantoorruimtes aan, voor verschillende bedrijfsgroottes. Er is ook een mogelijkheid om klanten te ontvangen in een vergaderruimte. In het pand zijn twee keukens aanwezig die voorzien zijn van een koffiezetapparaat, afwasmachine, magnetron, kookplaat en glazen. Met mooi weer kan er buiten gezeten worden, zo kan je genieten van een kopje koffie of thee. In het Franklin Business Center pand wordt er bijna elke dag schoon gemaakt, er is een schoonmaakster aanwezig die van keuken tot aan kantoor schoon maakt. De kantoorruimtes worden gestoffeerd verhuur, hier krijg je ook raambekleding en zonnewering bij. Verder kan je het kantoor inrichten naar eigen smaakt. Franklin Business Center is gemakkelijk met de auto bereikbaar. Er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig, ook speciale parkeerplekken voor bezoekers. Voor de mensen die met de fiets komen kan de fiets onder een stal gezet worden. Ondernemers hebben de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag op kantoor te zitten. Als het pand niet bezet is, bevindt zich er een elektronische inbraakbeveiliging met camerabewaking en brandbeveiliging. Alle kantoren zijn voorzien van uitstekende internetverbinding.

Kantoor huren

Ben jij geïnteresseerd geraakt in een ruimte voor je personeel of voor jezelf? Wil je weten of er kantoorruimte beschikbaar is, neem dan contact op met Franklin Business Center. En wie weet ontvang jij je klanten op een professioneel en perfect pand in de omgeving van Zevenaar.