Van 5 Tot 9
Image default
Telefonie

telefoon reparatie Roosendaal

Telefoon reparatie Roosendaal

Heb je een ongelukje gehad en ben je op zoek naar een telefoon reparatie in Roosendaal? Dan kan ik je adviseren eens contact op te nemen met de Telefoon Reparatie Bus. Dit bedrijf heeft van de week mijn telefoon gerepareerd bij mij op mijn werk. Nadat ik een afspraak had gemaakt voor hier in Roosendaal kreeg ik binnen een uurtje al de bevestiging dat ze de volgende dag langs zouden komen met hun reparatie bus. Mijn telefoon was ook op het werk gevallen en gelukkig zij mijn baas dat ik de rekening op de zaak mocht zetten. Daar was ik natuurlijk wel heel erg blij mee. Dus mijn telefoon wordt nu op mijn werk gemaakt en betaald door mijn baas. Een geluk bij een ongeluk kan ik nu wel zeggen.

Telefoon reparatie op locatie in Roosendaal

Nadat ik mijn telefoon per ongeluk van mijn bureau af had geveegd tijdens het opruimen viel hij recht met het scherm op de stenen vloer. Ik durfde hem al niet op te raken omdat ik wist dat mijn scherm gebarsten zou zijn. Na het opraken werd mijn vermoeden direct bevestigd. Ik heb geen reserve dus ik moest een telefoon reparatiebedrijf in Roosendaal vinden waar ik snel bij terecht kan. Ik googelde op telefoon reparatie Roosendaal en kwam eigenlijk gelijk bij de Telefoon Reparatie Bus uit. Aan de reviews die ik las kon ik aannemen dat het om een super goed bedrijf ging. Ik heb gelijk gebeld en met de beste man een afspraak gemaakt voor morgen bij ons op het werk.De Telefoon reparatie bus komt langs op mijn werk

De Telefoon reparatie bus komt langs op mijn werk

Het maken van een afspraak voor mijn telefoon reparatie in Roosendaal ging heel simpel. De man vroeg me wat voor telefoon ik had en wat er gebeurd was. Toen ik al zijn vragen had beantwoord en hij een goed beeld had bij de situatie kon hij me de volgende dag al inplannen en zorgde ervoor dat er een monteur naar mijn werk zou komen. Deze zou bellen voor hij naar mij zou vertrekken. De volgende dag werd ik gebeld en 30 min later stond de monteur voor mijn bureau om mijn telefoon te repareren. Supertof dat het zo kan. Ik kreeg mij telefoon een klein uurtje later terug en het was net of hij nooit gevallen was. Super bedankt Telefoon Reparatie Bus uit Roosendaal

https://www.telefoonreparatiebus.nl/telefoon-reparatie-roosendaal