Van 5 Tot 9
Image default
Bedrijven

Innoverend verhuisbedrijf

Innoverend verhuisbedrijf

 

Uw verhuizing is aanstaande en u zoekt een verhuisbedrijf dat uw verhuizing tot in de puntjes kan verzorgen. U heeft Google al meerdere malen geraadpleegd en meerdere bedrijven vergeleken, maar wat is nu echt belangrijk. Een garantie certificaat van Erkende Verhuizers kan u over de streep trekken te kiezen voor dat verhuisbedrijf omdat u hierdoor extra goed verzekerd bent en de verhuizers een opleiding hebben genoten. 

 

Duurzaamheid

 

De laatste jaren speelt duurzaamheid een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven leggen hun daken vol met zonnepanelen en hebben zich losgekoppeld van het gas-netwerk, zo ook Oomen Verhuizers in Katwijk. Dit innoverende verhuisbedrijf wordt voorzien van zelf gewonnen energie door de honderden zonnepanelen op het dak. Het hoofdkantoor is 100% energie neutraal en maakt ook geen gebruik van het gas netwerk waardoor dit het meest duurzame verhuisbedrijf is bij u in de regio.

 

Verhuizen in de hoofdstad 

 

Gaat u verhuizen in of naar Amsterdam? Dan kan dit nog wel eens een lastige klus worden. Doordat deze prachtige oude stad veel klein straatjes bevat en hoge heren huizen kan dit een uitdaging zijn voor het verhuisbedrijf dat u inhuurt. Het bovengenoemde verhuisbedrijf bezit euro6 verhuiswagens die binnen elke milieuzone mogen, hiernaast maken ze gebruik van een uiterst efficiënte verhuislift die moeiteloos uw inboedel naar boven brengt.

 

https://oomenverhuizers.nl/verhuisbedrijf/noord-holland/amsterdam/