Van 5 Tot 9
Image default
Sport

Kies voor deze sportschool in Dordrecht

Ben jij op zoek naar een goede sportschool en woon jij in Dordrecht? Dan is het mogelijk om een keer gratis langs te gaan bij Imbellem. Wat is nou belangrijk als jij naar de sportschool gaat? Naast het hebben van een goede balans in jouw leven waarbij het niet alleen gaat om sporten maar tevens om rust en goede voeding is het belangrijk dat de manier van trainen bij jou past. Wil je veel of weinig herhaling? En wat voor spiergroepen wil je trainen? Bij de sportschool is het mogelijk om op een gevarieerde manier te trainen. Door deze gevarieerde manier van werken haal jij ten eerste meer plezier uit het sporten en train je ten tweede op de manier die bij jou past. 

Train op jouw ideale manier

Uiteindelijk zorgt trainen op een manier die bij jou past ervoor dat jij langer doorgaat met het sporten in de sportschool in Dordrecht. Dit houdt in dat jij traint op een manier die aansluit op jouw interesses, prioriteiten en sportieve doelstellingen. Verder kan de manier van trainen aansluiten op jouw persoonlijkheid en voorkeuren aangezien je alleen, samen met een persoonlijke trainer en in een groep kan trainen. Bij de laatste keuze wordt je geplaatst bij een groep mensen die min of meer dezelfde doelstellingen hebben als jij.

Haal alles uit de sportlessen

Een belangrijk onderdeel van de sportschool in Dordrecht is natuurlijk de sportlessen die worden aangeboden. De coach kan een training geven die aansluit op jouw doelstellingen. Als jij nog geen duidelijk doel hebt, gaat de trainer deze samen met jouw uitwerken. De trainingen bestaan uit uitleg, een goede warming-up, de work-out zelf waarbij de trainer kijkt of je de oefeningen op de juiste manier doet en ten slotte een cooling down om blessures te voorkomen. Door goed mee te doen, haal je het meeste uit je sportlessen en werk je naar een gezonde en actieve leefstijl.