Van 5 Tot 9
Image default
Sport

Genoeg keuze uit allerlei fitnessapparatuur

Al enige tijd ben ik zelfstandig aan het sporten in mijn eigen garage met behulp van verschillende fitnessapparaten. Dit heb ik eigenlijk allemaal gedaan bij GorillaSports. De website heeft mij veel geholpen waardoor ik hier ook mijn aankopen heb gedaan. Hieronder zal ik een paar van de apparaten behandelen waar ik naar heb gekeken.

Crosstrainers

U kent ze wel, de crosstrainers. Dit fitness apparaat kan gebruikt worden om intensief je conditie te trainen.

Halterbanken

Deze banken zijn vaak speciaal ingericht voor mensen die hun kracht willen trainen. Vaak kan je met deze banken je borst, rug, armen en schouders trainen op kracht.

Loopbanden

Deze banden zijn puur op conditie gericht. Vaak kan je deze ook nog verstellen op een bepaalde hoek of een bepaald tempo.

Hometrainers

Ook voor deze apparaten geldt dat deze puur gericht is op de conditie te verbeteren. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei maten en met allerlei accessoires.

Squatrekken

Dit zijn rekken die makkelijk in te richten zijn om squats uit te voeren. Ook kan je dit combineren met een bankje om andere oefeningen uit te voeren voor je benen, borst of armen.

Dit zijn slecht een aantal artikelen die ik aan zou raden voor zowel beginners als ervaren sporters om aan te schaffen. Mocht je meer informatie willen zou ik u doorverwijzen naar de website van GorillaSports.