Van 5 Tot 9
Image default
Beauty en verzorging

Laat jouw huid weer stralen dankzij huidverbetering door deze huidsalon

Deze salon laat jouw huid weer stralen door middel van een totaalpakket op het gebied van huidverbetering. Heb je last van huidkwalen waar je graag van af wilt? Huidsalon Goes heeft de kennis, ervaring en de juiste behandelmethoden om jouw huid te vitaliseren. De specialisten werkzaam bij deze huidsalon zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, de nieuwste behandelmethoden en werken natuurlijk uitsluitend met hoogwaardige huidproducten van gerenommeerde merken, waaronder Murad Skincare. Dit is een doktersmerk dat zich focust op het ontwikkelen van behandelingen en producten op basis van wetenschappelijk onderzoek en bewezen, effectieve inzichten. 

Bij deze gespecialiseerde huidsalon in Goes zit je altijd goed

Welke specifieke huidwens je ook hebt, bij Huidsalon Goes zit je altijd goed. Hier kun je terecht voor onder andere het laten aanbrengen van permanente make-up, intensieve schoonheidsbehandelingen en korte (beauty)behandelingen. Daarnaast haalt deze salon het beste uit jouw huid naar voren dankzij de Murad Skincare-behandelmethoden. Voor deze type behandelingen, kun je in Zeeland enkel hier terecht.

Een strakker lichaam zonder chirurgische ingrepen

Wil jij graag strakker in je vel zitten? Dan is de Pascaud Body Contouring-behandeling misschien wel wat voor jou. Wist je dat meer dan de helft van de vrouwen deze wens heeft? Deze salon helpt jou bij het verwezenlijken van deze wens. Met deze methode krijgt jouw lichaam zonder chirurgische ingrepen strakkere contouren én wordt cellulitis minder zichtbaar. Deze vorm van huidverbetering stimuleert daarnaast nog het vetafbreekproces, waardoor je strakker in je vel zit.

Vraag deze salon naar de mogelijkheden voor jouw huid

Wil jij een afspraak maken voor deze unieke, bewezen behandeling of een van de andere behandelingen voor huidverbetering die deze Murad-salon aanbiedt? Via de website van deze huidsalon maak je eenvoudig een eerste afspraak. Hier kun je jouw huidwensen bespreken en stelt jouw specialist een individueel behandelplan op. Voor meer informatie over de werkwijze, kun je per e-mail of telefonisch contact opnemen met deze huidsalon.