Van 5 Tot 9
Image default
Kinderen

Maileg

Wie denkt aan kinderen moet ook aan speelgoed denken. Speelgoed is er in verschillende soorten, maten, kleuren en vormen. Waar het natuurlijk belangrijk is dat speelgoed ervoor zorgt dat een kind zich kan vermaken is het ook mooi meegenomen dat kinderen iets kunnen leren van het speelgoed. Maileg maakt speelgoed waarbij ze proberen kinderen te inspireren en aan het denken te zetten, zonder dat te kosten gaat van het plezier. Wie wil dit nou niet als ouder aan zijn kind geven?

 

Wat is Maileg?

Maileg is een Deens bedrijf dat zich specialiseert in speelgoed voor kinderen. Niet zomaar speelgoed, maar speelgoed dat kinderen inspireert. Zo hebben zij speelgoed waarbij katten bevriend zijn met muizen en dat muizen prima kunnen slapen in een lucifersdoos. Dit zorgt ervoor dat kinderen hun creativiteit en verbeelding kunnen ontplooien, wat natuurlijk erg belangrijk is in de jeugd. Zo straalt het speelgoed van Maileg speelsheid en charme uit en kan het overgebracht worden van generatie op generatie. Met hun prachtige decors en accessoires hebben ze een breed pakket aan aanbod.

 

Buitenspeelgoed

Waarbij Maileg vooral speelgoed heeft voor binnen, is het voor een kind ook belangrijk om veel buiten te komen. Buitenspelen voor een kind is prachtig vooral wanneer het mooi weer is. Ze kunnen dan heerlijk op de step, skelter of op de schommel zitten. Met echt warm weer is de zandbak ook een echte topper. Met een schep en emmer en misschien zelfs wel een beetje water kunnen de mooiste zandkastelen gebouwd worden. Daarnaast kan er met echt warm weer een zwembad opgezet worden om lekker af te koelen. In de winter is het koud, maar is buitenspelen nog steeds super! Lekker warm aankleden en met de sneeuw spelen of op het ijs schaatsen. Een iglo bouwen of een sneeuwballengevecht houden is een echte aanrader.

https://vierseizoenen.nl/merk/maileg/