Van 5 Tot 9
Image default
Telefonie

Overal bereikbaar met NuCall

Communicatie is belangrijk voor ieder bedrijf. Uiteraard is er de communicatie met klanten maar de onderlinge communicatie van de medewerkers van een bedrijf mag zeker niet vergeten worden. En dat is waar het bij NuCall om draait: Uw bereikbaarheid. NuCall regelt uw telefonie zoals u dat wilt en zorg ervoor dat u en uw medewerkers overal bereikbaar zijn. Ga naar de website van NuCall.

De telefonie van NuCall

Voor uw telefonie heeft NuCall de volgende diensten:

  • NuVoIP: Een telefooncentrale in de cloud voor gesprekken via het internet (VoIP).

  • NuMobile: Een passend abonnement met diverse interessante extra’s.

  • Nu3CX: Met deze telefooncentrale combineert u allerlei communicatiemiddelen zoals videobellen, conference calling en screen sharing.

Naast de diensten voor telefonie heeft NuCall de internetdienst NuInternet. Met deze dienst heeft u een veilige en betrouwbare internetverbinding.

NuVoIP 

Met NuVoIP kunt u altijd en overal veilig en betrouwbaar bellen. Deze dienst wordt door NuCall in drie varianten geleverd:

  • Complete ((1 – 25 werknemers),

  • Professional (5 – 250 werknemers),

  • Corporate (100 – 2500+ werknemers).

NuVoIP complete

Hiermee heeft uw bedrijf een volledig ingerichte en toekomstvaste telefooncentrale. Deze centrale wordt beheerd door NuCall en bevindt zich op een goed beveiligd datacenter.

NuVoIP professional

De oplossing voor het MKB waarin alle denkbare functies zijn opgenomen. Zoals de mogelijkheid tot integratie met praktisch alle bekende CRM-pakketten. Bovendien kunnen meerdere vestigingen gekoppeld worden op één telecomomgeving.

NuVoIP corporate

Deze bedrijfstelecommunicatie kan volledig redundant worden uitgevoerd. De centrale kan gekoppeld worden met meerdere internetverbindingen. Uitval van bedrijfstelecommunicatie is praktisch onmogelijk.

 

NuMobile

Met NuMobile heeft u altijd en overal een passende oplossing. Als een onafhankelijke speler met een eigen mobiele propositie kijkt NuCall naar functionaliteit en naar een passende oplossing die werkt voor u. Met uw belgedrag en dataverbruik samengevoegd met uw wensen en eisen wordt gezocht naar de best passende abonnementsvormen en provider. 

Daarnaast heeft NuCall een eigen mobiele dienst ontwikkeld via KPN. Met NuMobile biedt NuCall u een simkaart met diverse zakelijke mobiele proposities. 

Nu3CX

Met Nu3CX kunt u uw communicatiemiddelen integreren in één platform. Hierdoor bent u altijd en overal bereikbaar zoals u dit wilt – thuis, onderweg en op kantoor.

Nu3CX is voor alle bedrijven geschikt en betaalbaar, ongeacht het aantal medewerkers of de branche.