Van 5 Tot 9
Image default
Mode en Kleding

Tricorp workwear

Tricorp workwear is een kledingmerk dat werkkleding bied voor alle professionals. Er wordt niet alleen rekening gehouden met het leveren van de juiste maten maar ook naar de juiste werkkleding die bij de werkzaamheden past. Hierbij worden hoge eisen aan de kleding gesteld.

 

Comfortabele, betrouwbare en sterke werkkleding

Het bedrijf van Tricorp workwear is ontstaan vanuit de groeiende vraag naar comfortabele, betrouwbare en sterke werkkleding. De kleding van Tricorp workwear heeft dan ook alleen maar producten met een lange levensduur door de hoge eisen die aan het materiaal wordt gesteld. Het bedrijf is uitgegroeid tot een bekend merk met een brede collectie aan werkkleding dat gebruikt wordt door onder andere professionals uit de logistiek, bouw, transport en industrie. Vaak wordt op deze werkkleding het logo van het bedrijf geborduurd of gedrukt. Zo is direct duidelijk dat de persoon een werknemer is van dit bedrijf. Deze kleding wordt meestal één keer in een grote opgave besteld. Van werkbroeken tot jassen en van maat xs tot xxl. Zo weet de werkgever zeker dat hij zijn personeel goede, veilige en duurzame werkkleding meegeeft.

 

Voordelen van Tricorp Workwear

Zoals eerder als is genoemd is de werkkleding van Tricorp Workwear van goede kwaliteit. Echter zitten er nog meer voordelen aan dan alleen de goede kwaliteit. Het is namelijk niet voor niets verplicht om in de industrie, bouw, logistiek en transport om beschermende werkkleding te dragen. Zo beschermt het je niet alleen tegen ongelukken en eventuele blessures maar ook tegen de weersomstandigheden. Als je werk hebt waarin je vaak naar buiten moet heb je belang bij een warme en waterdichte jas. En als je werkt bij een bedrijf waar veel dingen getild worden met behulp van kranen en heftrucks heb je meer belang bij een stevige en beschermende helm. Echter wil je niet dat deze werkkleding je belemmerd in je bewegingsvrijheid. Hier is rekening mee gehouden tijdens het ontwerpen van alle werkkleding.

https://www.shirtsenzo.nl/tricorp-workwear/