Van 5 Tot 9
Image default
Woning en Tuin

Zo kies je echt de goede investeringsmogelijkheden

Beleggen gaat niet alleen over het geld dat u verdient, maar ook over de beleving van beleggen. Een goede investering moet u het gevoel geven dat u de touwtjes in handen heeft en dat het uw geld is. Het zou een opwinding in je moeten creëren en oneindige mogelijkheden. Ik ben er zeker van dat wanneer we een beslissing nemen over een investering, we allemaal willen investeren in iets met een hoog rendement. Maar soms kunnen mensen lui of ontmoedigd raken omdat ze het te ingewikkeld of overweldigend vinden om het proces te doorlopen om erachter te komen wat hen het beste rendement op hun investering geeft.

Investeren in winkelvastgoed: 3 soorten investeringen

Investeren in winkelvastgoed gaat niet alleen om de omvang van de investering. Het gaat ook om het soort investeringsmogelijkheid. Er zijn drie soorten investeringen die men kan doen als men in winkelvastgoed investeert. Het eerste type investeringsmogelijkheid is “erfpacht”, wat voor sommige mensen misschien moeilijk te begrijpen is, maar het loont goed als u wilt investeren in winkelvastgoed die niet op dure grond liggen, zoals bijvoorbeeld Manhattan. Het tweede type investeringsmogelijkheid is een aandelenpartnerschap waarbij beide partijen risico’s en voordelen delen. En tot slot is er ‘fee simple ownership’, dat voor sommige mensen hetzelfde klinkt als ‘erfpacht’, maar deze twee soorten investeringen zijn verschillend, omdat u met ‘fee simple ownership’ 100% of meer dan 100% bezit op een gegeven moment tijd terwijl

Niet alleen vastgoedspecialist bij winkelvastgoed beleggers

Winkelvastgoed trekt steeds meer investeerders aan, wat goed is voor de koersen van winkelvastgoed. De detailhandel bevindt zich in een periode van winkelsluitingen. Door de opkomst van e-commerce hebben veel retailers moeite om gelijke tred te houden met het verminderde voetverkeer naar fysieke locaties. Als gevolg hiervan richten veel beleggers hun aandacht op onroerend goed. We hebben beleggers zien wedden op winkelvastgoed, wat heeft geleid tot een stijging van de aandelenkoers van particuliere REIT’s.

Hoeveelheid bestaande en nieuw te bouwen winkels?

Investeren in winkelvastgoed is een zeer populaire keuze voor veel beleggers, omdat het de potentie heeft om winstgevend te zijn. Er zijn zoveel plaatsen waar mensen dingen kunnen kopen, maar ze zijn niet allemaal in staat om te concurreren met degenen in de buurt. Een voordeel van het investeren in winkelvastgoed is dat er door de bevolkingsgroei een grotere vraag zal ontstaan. En daardoor zullen er meer winkels moeten worden gebouwd en geopend. Voor hulp bij een beleggingspand verkopen of informatie over het verkopen van winkelvastgoed kun je contact opnemen met Damborg.