Van 5 Tot 9
Image default
Beauty en verzorging

Extra accent op de lipcontouren met permanente make-up dicht bij Breda

Staat u iedere ochtend voor de spiegel om uw lippen een perfecte look te geven? Met permanente make-up is dit niet meer nodig! Zo hoeft u niet meer in de ochtend uren voor de spiegel te staan. En het blijft altijd mooi op uw lippen zitten. Met deze make-up brengt Serena PMU een natuurlijke aanvulling of extra accent aan op de lipcontouren. Waarvoor permanente make-up veel wordt gebruikt, is het corrigeren van de lippen zodat deze er symmetrisch uitzien. Met permante make-up die u laat aanbrengen in Oosterhout, nabij Breda, bent u altijd verzekerd van een prachtig uiterlijk! Laat uw wensen horen! Zo kiest u bijvoorbeeld de kleur van uw lipliner. 

Een uitgebreide intake voor de behandeling met permanente make-up in Oosterhout

Serena PMU is al jarenlang gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up in de buurt van Oosterhout en Breda. Eerst gaat u op intakegesprek, waar uitvoerig uw wensen en verwachtingen worden besproken. Vervolgens tekent de specialist een concept. Nadat u het concept goedkeurt, wordt de permanente make-up in Oosterhout, nabij Breda, aangebracht. U kunt kiezen voor een behandeling van wenkbrauwen, ogen of lippen. Een ideale oplossing voor mensen die er leuk en verzorgd uit willen zien, maar die geen tijd of zin hebben om iedere dag make-up aan te brengen. Met permanente make-up bent u ieder moment van de dag verzekerd van een mooie uitstraling.

Permanente make-up laten zetten in Oosterhout voor een prachtig resultaat

Met permanente make-up hoeft u niet meer elke ochtend uw make-up aan te brengen voordat u de deur uitgaat. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dit is een techniek waarmee u voor een periode van 1 – 3 jaar verzekerd bent van prachtige make-up. Wat u dagelijks aan make-up aanbrengt, gebeurt dan in een keer voor een langere tijd. Ideaal toch? Met een speciaal apparaat en een fijne wegwerpnaald worden pigmenten in de huid ingebracht. Hierdoor wordt voor een lange tijd en met veel minder moeite een mooier resultaat bereikt dan met dagelijks zelf make-up aanbrengen. Het aanbrengen van permanente make-up laat u over aan een specialist, zoals Serena PMU in Oosterhout, niet ver van Breda.